Geçen sene aklıma geldi benim gs katkat daha iyiydi geçen sene kadro bakımındanBu maç 0-0 bence
Sarpborg = Bayburt İl Özel İdareSarspborg'u 2-0 dan 2-3 yenen BJK motivasyonla galatasaraya handikap yapar. skor 2-0 veya 3-0
Vagner Love gol atar.
BJK li değilim ki ayrıca farketmez isterse ormanspor maçını çevirsin ek motivasyondur. gs kadro zaten çöpSarpborg = Bayburt İl Özel İdare
Ne büyüttünüz ya, niye 2 yedik değilde 2-0 dan 3-2 ye seviniyorsunuz
Bu maçlar belli olmaz ya bence ben ikisini de sevmiyorum umarım olay çıkar Şenol Güneş’i dövsünler kafiBJK li değilim ki ayrıca farketmez isterse ormanspor maçını çevirsin ek motivasyondur. gs kadro zaten çöp
Ben Fenerbahçeliyim zaten bjk yenilirse bu gsye şenolu kovarlarBu maçlar belli olmaz ya bence ben ikisini de sevmiyorum umarım olay çıkar Şenol Güneş’i dövsünler kafi
Holigan admin kanarya holiganıBu maçlar belli olmaz ya bence ben ikisini de sevmiyorum umarım olay çıkar Şenol Güneş’i dövsünler kafi
Kovarlar Milli takımın başına geçer.Ben Fenerbahçeliyim zaten bjk yenilirse bu gsye şenolu kovarlar
Hey gidi üni yıllarında az deplasman yapmadık İnönü’ye , Sami yeneHoligan admin kanarya holiganı
İnönüye müzeden girdiğimizde ben de ordaydımHey gidi üni yıllarında az deplasman yapmadık İnönü’ye , Sami yene