Sadece güldüm biz mhk başkanını istifaya çağırırken fenerbahçe bize destek verirken nerdeydiniz acabaHakem-Cüneyt Çakır
Var Hakemi-Beşiktaşın Çocugu Mete Kalkavan
Avar Hakemi-Alper Ulusoy
Galatasarayın bugün ki rakipleri
İşte sorun orda herkes işine gelmedigin de ses çıkarıyor şampiyon olamıyacagınızı anladıgınız an çıgırtkanlık yapıyorsunuzSadece güldüm biz mhk başkanını istifaya çağırırken fenerbahçe bize destek verirken nerdeydiniz acaba
Yani sen şimdi diyorsunki biz bugün beşiktaşı yenemicez ben şimdiden hakemleri suçluyayımİşte sorun orda herkes işine gelmedigin de ses çıkarıyor şampiyon olamıyacagınızı anladıgınız an çıgırtkanlık yapıyorsunuz
Sen kendi ağzınla demiyormusun şampiyon olamayacağınızı anladığınızda hakemlere sallıyorsunuz die sen nie hakeme sallıyorsun o zaman boş boş gelip holiganlık yapıyorsunuz biri gelir yok 8 taş yok beşiktaşlı hakem çıkın delikanlı gibi futbolunuzu oynayın sonra ağlarsınızBen ne söylesem sen başka tarafından anlıyacaksın
Sarpborg = Bayburt İl Özel İdare
Ne büyüttünüz ya, niye 2 yedik değilde 2-0 dan 3-2 ye seviniyorsunuz
Sarpborg = Bayburt İl Özel İdare`
Evet Yaa Ne kadar Büyüttünüz Sarpsborg Sanki Vardar kadar büyük takım
Bunu da başka taraftan anladın balon kim doldurdu seniSen kendi ağzınla demiyormusun şampiyon olamayacağınızı anladığınızda hakemlere sallıyorsunuz die sen nie hakeme sallıyorsun o zaman boş boş gelip holiganlık yapıyorsunuz biri gelir yok 8 taş yok beşiktaşlı hakem çıkın delikanlı gibi futbolunuzu oynayın sonra ağlarsınız
Anca başka taraftan anladın deyip dur demekki kapssiten o kadar yazdıklarında açık yazdıklarımda polemiğe girilecek bir varlık bile deilsinBunu da başka taraftan anladın balon kim doldurdu seni
Ok kib byAnca başka taraftan anladın deyip dur demekki kapssiten o kadar yazdıklarında açık yazdıklarımda polemiğe girilecek bir varlık bile deilsin