- 494
- 142
- 43
Bu Realin teknik direktörü ne kadar sığır bi adam kötü oynatan bu reali. yazık.Batsuhai bir gol kaçırdı kuran çarpsın Guiza kaçırmaz
Bu Realin teknik direktörü ne kadar sığır bi adam kötü oynatan bu reali. yazık.Batsuhai bir gol kaçırdı kuran çarpsın Guiza kaçırmaz
Bu mac bana gore masada bitti bile hic cikip kasmasinlar bugun olanlari gordukten sonra basaksehir faciasi falan birileri belli ki ligi tadinda tutmak istiyo 0 0 skor cok guzel oran 10 2 2 olmaz ama hadi diyelim biri balina 2 0 one gecti fb gs macindaki gbi hemen 2 2 yapiliverir mac komplo teorileri bunlar benim gòrusum basak samp falan da olamaz krali gelse yapamazlar sampluk isteyen takim sivasa bole sacma yenilmez belli ki 3 buyukler koalisyon kurmusonlardan baskasi olmazBu maç 0-0 bence
Aynen öyle renktaş 3.0Tahminleri alalım...
Ben koyu beşiktaşlıyım bence beşiktaş alır
Besiktas 3 Galatasaray 1Tahminleri alalım...
Ben koyu beşiktaşlıyım bence beşiktaş alır
Macdan sonra tekrar goruselim8taş 0 galatasaray 2
Aynen bende ilk defa gördümde bu maçta bence 2 takkmında eli ayağına dolaşıcak saçma bir maç olcakmış gibi geliyogs eksikler : serdar azizi,emre akbaba,sinan gümüs,belhanda,donk,ndıaye,rodriguez,hasan şaş,fatih terim
bjk eksıkler: babel,pepe,roco
iddaa bjk ye 1,55 gs 4,00 vermis agır favori göstermıs uzun yıllardır 3 buyuklerde bole oran verılmedı yorum sızin