Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertliyim Kederliyim

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,455
7,983
113
Aga bana yaşatılanları görünce ben daha çok kendimi kasıyorum adamlar yazıyo bana yeminler ediliyo söz maaşta bende sana güzellik yapcam yemin olsun şu gün sana telafi edicem okey diyip veriyorum adama bakıyorım 20-30 k kasalarla rol açıyo sonra dmlere dönmüyo biri diyo sigara al alıyorum sonra forumda rol yapıyor mesajlarıma dönmüyo allahım esirgesin ben böyle olucağıma ölürüm daha iyi
Reis forumda güzel insanları tenzih ederek söylüyorum kimse ile uğraşılmaz. Herkes işine geldiği yapıyor. Dolandırıcı adamlara bile dağıtım yapıldığını görünce daha da o işlere tövbe ettim.

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,273
2,833
113
Kardeş bu her yerde böyle bende çok dağıttım 3-5 kişi dedim 10 kişiye de verdim ama sen kaybedince yazan sayısı 2-3 ü geçmez o yüzden sanalda dağıtmayacan ya da dağıtıyorsan gitmiş gibi bakıcan
Reis zaten dağıttığıma hiçbir zaman gelir diye beklemedim ki. 75 k dağıtmışım 3 ayda. Beklentisi olan kişi zaten bu kadar farklı kişiye bu parayı dağıtmaz. Ha yanlışı nerede yaptık dersen de her sakallıyı erkek sandık sorun orada.

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113
abi İzmirde bilmiyorum varmı ama balıkesirde gezici büyükşehire ait tır var her gün farklı bir ilçede tırı bırakıyorlar kedi köpek vs tedavi ediyorlar . Öyle bir hizmeti vardır belki belediyenin .Geçmiş olsun şimdiden 38 bin 15 gün gecikmeli borcum ve 0 tl param var olsa yemin ederim yardım ederdim kedi için .Benimde kızım köpeğim var biliyorum o duyguyu
Allah razı olsun dost güzel düşüncelerin beni mutlu etti. Yarın soruşturacağım bakalım Belediye'de eskiden çalışmış Çavuş bir abimiz var o belki yardımcı olur tedavi olmasına. Daha öncede aynı hastalığa yakalandı oğlum ve ameliyat ettirmiştim o zamanlar durumum iyiydi. İdrar yollarında kristalleşme oluyor dandik mama kullanmaktan. Şuan mecburen hiç gelirim olmadığı için bir yerden köpek maması bulmuştum onu veriyorum başka hiç bişey yok çünkü. İnşallah bir çözüm yolu bulacağım, sağol varol güzel düşüncelerin için.. Kızını öp benim için bol bol.. Bendede şuan oğlumun dışında 2 kedi ve 3 köpek daha var.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,571
25,178
113
Reis forumda güzel insanları tenzih ederek söylüyorum kimse ile uğraşılmaz. Herkes işine geldiği yapıyor. Dolandırıcı adamlara bile dağıtım yapıldığını görünce daha da o işlere tövbe ettim.
Beni birazda forum soğuttu ya multi hesaplar dolandırıcılıktan banlanıp geri gelenler allah kitap küfür edip 2 gün yiyenler ana avrat sövüp banlanıp yeni hesapla gelenler birazda onlar soğuttu bizde biliyoz gelirse çekiliş açmayı kimseye ulaşmicam teşekkürler en güzeli

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,376
1,738
113
Kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça…

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,985
894
113
Allah razı olsun dost güzel düşüncelerin beni mutlu etti. Yarın soruşturacağım bakalım Belediye'de eskiden çalışmış Çavuş bir abimiz var o belki yardımcı olur tedavi olmasına. Daha öncede aynı hastalığa yakalandı oğlum ve ameliyat ettirmiştim o zamanlar durumum iyiydi. İdrar yollarında kristalleşme oluyor dandik mama kullanmaktan. Şuan mecburen hiç gelirim olmadığı için bir yerden köpek maması bulmuştum onu veriyorum başka hiç bişey yok çünkü. İnşallah bir çözüm yolu bulacağım, sağol varol güzel düşüncelerin için.. Kızını öp benim için bol bol.. Bendede şuan oğlumun dışında 2 kedi ve 3 köpek daha var.
Abi ama sana kardeş tavsiyesi can dostlarımızı birine emanet edebiliyorsan yavaş yavaş daha iyi bakılabilecek yerlere emanet edebilirsin. Bunu 0 a indirme hep yanıda 1 veya 2 dostun olsun moral ve enerji verir ama ne kadar çok olursa maddiyat daha çok kişiye bölünür . Hem giden hem kalan hemde sen daha rahat edersiniz .

Ama sen bu yavruyu belediyeye götürürken sana tavsiyem şunu demen bu bir sokak kedisi bizim sokakta bakıyoruz ben veterinere götürdüm böyle böyle sıkıntısı varmış ama çok para istediler siz yardımcı olurmusunuz diye çünkü sahipli olunca çok ilgienmiyorlar .İstanbulda yaşarken getir depomuza ait bir kedimiz için aynı durumu yapmıştık daha sonra onlar gelip aynı yere dahi bıraktılar . Bilgine

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,985
894
113
Beni birazda forum soğuttu ya multi hesaplar dolandırıcılıktan banlanıp geri gelenler allah kitap küfür edip 2 gün yiyenler ana avrat sövüp banlanıp yeni hesapla gelenler birazda onlar soğuttu bizde biliyoz gelirse çekiliş açmayı kimseye ulaşmicam teşekkürler en güzeli
Hocam ben senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum hissediyorum ama ben kimseye ulaşmıcam falan yazma insanda bir soğukluk oluyor yine dağıtma ama öyle bir yazıda yazma bence evrensel ruhani anlamda da kötü olur