- 30,571
- 25,178
- 113
Oha sabri abi mi dicez
Oha sabri abi mi dicez
Yok yahu biz kardeşiz hepimizOha sabri abi mi dicez
Bana da abi demen lazımOha sabri abi mi dicez
Sully para vurmuş dedi ben dedim vursa bize atardı 😂İnzivaya çekildim reis. Arada bakıyorum foruma öyle.
33 mu 35 oldu lk dost abi deyin laaa 😂Bi 33 de benim vay amk yaşlanmışız. Tabi @aSiRuH06 dayımız varken daha genciz de
İzmir'de aşırı derecede inşaatta mekanik tesisatçı ve elektrikçi arayanlar var bir dönem bende çalıştım oralarda Facebook üzerinde genelde ilanları oluyor oralardan bak tecrübesiz olunca baştan düşük maaş verirler ama sonradan düzelir
🤣 🤣 🤣 Kumar koyar adama sülo. Tek tarafli ilişki bu. Kumardan zengin olan görmedim dahaKoymuş cocu arazi oldu
Allah kendinden küçüklere abi dedirtecek kadar düşürmesin abi deriz reis sorun yok33 mu 35 oldu lk dost abi deyin laaa 😂
Farukbey vardı adam milyonlıl oldu kumarı bıraktı gitti🤣 🤣 🤣 Kumar koyar adama sülo. Tek tarafli ilişki bu. Kumardan zengin olan görmedim daha
KaçBana da abi demen lazım
Suly komşusunu bir gün görmese ikinci gün Hawaidemiydin diye sorar ona bakma reis sen onaSully para vurmuş dedi ben dedim vursa bize atardı 😂
Amin dostAllah kendinden küçüklere abi dedirtecek kadar düşürmesin abi deriz reis sorun yok
Sully para koydu got arsa uzandı yazıyoruz kimsin diyor dmler duruyor at de atayım 😂Suly komşusunu bir gün görmese ikinci gün Hawaidemiydin diye sorar ona bakma reis sen ona
Devam etti mi bilmiyorum etseydi Bey Faruk maraba olurdu emin ol.Farukbey vardı adam milyonlıl oldu kumarı bıraktı gitti
Dost dediğin işlerden hiç anlamam. Daha önceden Güvenlik işi yaptım hem fabrika hem gece klüplerinde. Bir süre esnaflık yaptım Çiğ Köfteci dükkanım vardı. Bir sürede illegal işler koşturdum.Şimdi zaten Urla'dayım bir süre, İzmir'i biraz terk etmek zorunda kaldım çok borçlardan psikolojim alt üst oldu bir ton dert var hangisini nasıl çözcez bilmiyorum. Bu haber beklediğim iş inşallah olursa rahat bir iş hem kalacak yer veriyorlar, hem 26.500 tl maaş. 8-9 Saat 12 tane Lüks arabanın bekçiliğini yapacağım çok zengin birinin. O iş olursa çok iyi olacak benim için.İzmir'de aşırı derecede inşaatta mekanik tesisatçı ve elektrikçi arayanlar var bir dönem bende çalıştım oralarda Facebook üzerinde genelde ilanları oluyor oralardan bak tecrübesiz olunca baştan düşük maaş verirler ama sonradan düzelir
Şu para bi beni bozmuyo yeminle forumda envayi çeşit eleman görüyorum konuşmaları bile değişiyo sonradan görme olmak başka bi olaySully para koydu got arsa uzandı yazıyoruz kimsin diyor dmler duruyor at de atayım 😂
Benimde değişmiyor sullyŞu para bi beni bozmuyo yeminle forumda envayi çeşit eleman görüyorum konuşmaları bile değişiyo sonradan görme olmak başka bi olay
Ahahaha 🤣 🤣 🤣 Suly yapmaz öyle şeylerSully para koydu got arsa uzandı yazıyoruz kimsin diyor dmler duruyor at de atayım 😂