Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertliyim Kederliyim

Novasky

ᴛᴀᴠsɪʏᴇʏᴇ ᴜʏᴀɴʟᴀʀ, ᴛᴀᴠsɪʏᴇʏʟᴇ ʏᴀşᴀʀʟᴀʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113
[ALINTI="SULLY, mesaj: 6750082, üye: 6815"]
Seninde benim gibi özün sözün bir dümenin yok baktın para koydum hemen yaz ama borç veririm ahshajdhah faizsiiz
[/ALINTI]
Ben faizli veririm faizli alırım bünyeye ters öyle degilmi laa @İplikci Nedim

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,124
7,190
113
İzmir'de aşırı derecede inşaatta mekanik tesisatçı ve elektrikçi arayanlar var bir dönem bende çalıştım oralarda Facebook üzerinde genelde ilanları oluyor oralardan bak tecrübesiz olunca baştan düşük maaş verirler ama sonradan düzelir

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113
İzmir'de aşırı derecede inşaatta mekanik tesisatçı ve elektrikçi arayanlar var bir dönem bende çalıştım oralarda Facebook üzerinde genelde ilanları oluyor oralardan bak tecrübesiz olunca baştan düşük maaş verirler ama sonradan düzelir
Dost dediğin işlerden hiç anlamam. Daha önceden Güvenlik işi yaptım hem fabrika hem gece klüplerinde. Bir süre esnaflık yaptım Çiğ Köfteci dükkanım vardı. Bir sürede illegal işler koşturdum.Şimdi zaten Urla'dayım bir süre, İzmir'i biraz terk etmek zorunda kaldım çok borçlardan psikolojim alt üst oldu bir ton dert var hangisini nasıl çözcez bilmiyorum. Bu haber beklediğim iş inşallah olursa rahat bir iş hem kalacak yer veriyorlar, hem 26.500 tl maaş. 8-9 Saat 12 tane Lüks arabanın bekçiliğini yapacağım çok zengin birinin. O iş olursa çok iyi olacak benim için.

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113
Şu para bi beni bozmuyo yeminle forumda envayi çeşit eleman görüyorum konuşmaları bile değişiyo sonradan görme olmak başka bi olay
Benimde değişmiyor sully

@ŞAH pezosuda deliği kanlidir oda hırsızdır ama sorsan ondan delikanlısı yok puahah