Bir ara at yarışı bayiisi işletiyordum çok kazandımArkadaslar dünden beri at yarışı konuşuyoruz anlayanlar gelsin bugün bir seyler yapalım
Benim çorluda kendi ganyan bayim vardı abimle çalışıyorduk devrettikBir ara at yarışı bayiisi işletiyordum çok kazandım
Ama kazanınca çok tatlı geliyor 😁ben başlarsam devamı gelir. bi ona uzağım bırak bana uzak kalsın
kasa şuan sıfır. kasa olunca bi gün yaparız ortak küçük bi şey.Ama kazanınca çok tatlı geliyor 😁
Hayatımda hiç unutmadığım altılı yalçın akağaç o zamanlar efsaneydi grand ekinokstan indirmişlerdi serram vardı murat cavcavın serramla geçmişti grand ekinoksu cim bataktı o gün sonra demirkazıkla özgünhanı geçti sonra talimhaneli ile odinhanı geçti en son green gönen ile islambol bosphorusu felan geçti 5 te kaldım green gönenden yattim altili devretti yalcın akağaç o gün şov yaptıbibidibabidibu vay be ne atlar geldi geçti
benim ilk duyduğum at ismi Taha'ydı. orta okulda kankam babasından görerek derste sıra altından altılı çalışırdı. okuldan kaçar ganyana giderdik yada veliefendiyeHayatımda hiç unutmadığım altılı yalçın akağaç o zamanlar efsaneydi grand ekinokstan indirmişlerdi serram vardı murat cavcavın serramla geçmişti grand ekinoksu cim bataktı o gün sonra demirkazıkla özgünhanı geçti sonra talimhaneli ile odinhanı geçti en son green gönen ile islambol bosphorusu felan geçti 5 te kaldım green gönenden yattim altili devretti yalcın akağaç o gün şov yaptı
Taha iyi attı dostum arap atı tahayı diyorsun dimi süleyman akdı binerdi açık yarış kazandı ama hep dışarı sapardı taha antepliyi geçmişti bir kere bir kerede bamka 3 u geçtibenim ilk duyduğum at ismi Taha'ydı. orta okulda kankam babasından görerek derste sıra altından altılı çalışırdı. okuldan kaçar ganyana giderdik yada veliefendiye
valla o kadar iyi bilmiyorum bahsettiğim yıllar 96-97 seneleriydi işteTaha iyi attı dostum arap atı tahayı diyorsun dimi süleyman akdı binerdi açık yarış kazandı ama hep dışarı sapardı taha antepliyi geçmişti bir kere bir kerede bamka 3 u geçti
Tamam arap atı taha kalite atti ama dışarı sapma huyu vardı tarzan koşusunu kazanmıştı hatay koşusunda bamkaya geçilmişti bide saruhanaga vardı o jenerasyonun en iyisiydivalla o kadar iyi bilmiyorum bahsettiğim yıllar 96-97 seneleriydi işte