Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dogukan59 / At Yarışı Oynayanlar Buraya

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
bari konu açayım dedin sonunda :D

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
ben başlarsam devamı gelir. bi ona uzağım bırak bana uzak kalsın :D

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
6,412
113
ikinci altılı 4cü ayak 5 numara hırçın dostum yarışa gec başlamazsa yarış hızlı gidecek geriden mermi gibi gelip üstünden geçecek hepsinin eğer ona güvenmezsen kafada 7 numara koca dag diyorum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
bibidibabidibu :D vay be ne atlar geldi geçti :D

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
6,412
113
bibidibabidibu :D vay be ne atlar geldi geçti :D
Hayatımda hiç unutmadığım altılı yalçın akağaç o zamanlar efsaneydi grand ekinokstan indirmişlerdi serram vardı murat cavcavın serramla geçmişti grand ekinoksu cim bataktı o gün sonra demirkazıkla özgünhanı geçti sonra talimhaneli ile odinhanı geçti en son green gönen ile islambol bosphorusu felan geçti 5 te kaldım green gönenden yattim altili devretti yalcın akağaç o gün şov yaptı

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Hayatımda hiç unutmadığım altılı yalçın akağaç o zamanlar efsaneydi grand ekinokstan indirmişlerdi serram vardı murat cavcavın serramla geçmişti grand ekinoksu cim bataktı o gün sonra demirkazıkla özgünhanı geçti sonra talimhaneli ile odinhanı geçti en son green gönen ile islambol bosphorusu felan geçti 5 te kaldım green gönenden yattim altili devretti yalcın akağaç o gün şov yaptı
benim ilk duyduğum at ismi Taha'ydı. orta okulda kankam babasından görerek derste sıra altından altılı çalışırdı. okuldan kaçar ganyana giderdik yada veliefendiye :D

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
6,412
113
benim ilk duyduğum at ismi Taha'ydı. orta okulda kankam babasından görerek derste sıra altından altılı çalışırdı. okuldan kaçar ganyana giderdik yada veliefendiye :D
Taha iyi attı dostum arap atı tahayı diyorsun dimi süleyman akdı binerdi açık yarış kazandı ama hep dışarı sapardı taha antepliyi geçmişti bir kere bir kerede bamka 3 u geçti

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Taha iyi attı dostum arap atı tahayı diyorsun dimi süleyman akdı binerdi açık yarış kazandı ama hep dışarı sapardı taha antepliyi geçmişti bir kere bir kerede bamka 3 u geçti
valla o kadar iyi bilmiyorum bahsettiğim yıllar 96-97 seneleriydi işte

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,668
4,879
113
İzmir 1.altili 5.ayak 2.altili 2 ayak THINK PINK var bende yetisirsem onu tek atacam.. sirf jokey cok formda ondan

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
tamda bu konu açılsın dicektim gece :D

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
6,412
113
Söylediğim gibi ikinci altılı kafa 7 cok önde aksilik olmazsa gelir ama 4 cü ayak 5 numara hırçın dostun yeter ki startta kalmasın aksilik yapmasın bunların üstünden geçer çok büyük at olacak ve uzunu cok daha iyi koşacak