- 5,668
- 4,879
- 113
yok artık kimi tek attın öle 2 numarayı attıysan walla tebrıkler 50 verdiBeyler bursayı buldum uyuyordum yeni kalktım
yok artık kimi tek attın öle 2 numarayı attıysan walla tebrıkler 50 verdiBeyler bursayı buldum uyuyordum yeni kalktım
49 bin verdi kuponun yüzde 20sini kesinti yapıyor vergiye 40 bin felan kaldı cektim bankayayok artık kimi tek attın öle 2 numarayı attıysan walla tebrıkler 50 verdi
hayırlı olsun reis.. eskiden 8 bin üstü kesiyordu sonra bayadır bakmadım kesinti ne kadar diye.. neyse tekrardan hayırlı olsun.. a.inciye tesekkur et49 bin verdi kuponun yüzde 20sini kesinti yapıyor vergiye 40 bin felan kaldı cektim bankaya
Tamamen mantıken tek attım dostum herkes 1 4 veriyordu dedim ikiside gelmez gündüzeliler bursada saglam tabelada herkesi yamulturlar öylede olduhayırlı olsun reis.. eskiden 8 bin üstü kesiyordu sonra bayadır bakmadım kesinti ne kadar diye.. neyse tekrardan hayırlı olsun.. a.inciye tesekkur et
ahh ulenn neydi zamanında bursada t.adışen ve m.gündüzeli şimdi atları kosuyorTamamen mantıken tek attım dostum herkes 1 4 veriyordu dedim ikiside gelmez gündüzeliler bursada saglam tabelada herkesi yamulturlar öylede oldu
Tınay beni bursda öyle bir yaktı ki kadimdost diye bir ata biniyordu bizde murat gunduzeli li shezade diye bir ata biniyor bide ilyas çokayın cesur iskocu vardı shezadeyi tek attik son 25 metrede namussuz kadimdost geldi altili beste kaldi 450 bin verdi sonayak yurdabak koşuyordu s.akdı le tekti gelmişti ne günlerdi beahh ulenn neydi zamanında bursada t.adışen ve m.gündüzeli şimdi atları kosuyor
6'lı Ganyan 5.169,71 ₺ vermiştir. |
Harbiden az vermişaz verdi neyse
6'lı Ganyan 5.169,71 ₺ vermiştir.
şaka gibi dost bi 8 k bekliyodumHarbiden az vermiş
Sefa tebrik ederim kardeşim benimşaka gibi dost bi 8 k bekliyodum
5. ayağı tek geçecektik çok emindim riske atmadık geldi ama tatmin etmedişaka gibi dost bi 8 k bekliyodum
teşekkürler canımSefa tebrik ederim kardeşim benim
Bizim abi de kazandı rakamı gorunce cıleden cıktı Urfa harbiden bukadar az nasıl verdı enterasan oda 8 10 k arası bekliyorduşaka gibi dost bi 8 k bekliyodum
%7 agf si olan at ganyanda 2. at çıkıyor bugun bi ayar var çözemedimBizim abi de kazandı rakamı gorunce cıleden cıktı Urfa harbiden bukadar az nasıl verdı enterasan oda 8 10 k arası bekliyordu
Olsun hiç alamamaktan iyidir dost tebrikler tekrardan%7 agf si olan at ganyanda 2. at çıkıyor bugun bi ayar var çözemedim