Dostum gördün mü nasıl yarış kazandı o batak sahada kenter yaptı 2ci altılım var tutmuş7 yi getiremedi
Dostum gördün mü nasıl yarış kazandı o batak sahada kenter yaptı 2ci altılım var tutmuş7 yi getiremedi
aynen hırçın geldi bravo hocam agf cıktı ama bende 4 atta çıkarmıştım sen tek dedinDostum gördün mü nasıl yarış kazandı o batak sahada kenter yaptı 2ci altılım var tutmuş
Tabelayı ve son ayağı direk H yaptım tabelada canmete geldi agf son ayak patlar inşallahaynen hırçın geldi bravo hocam agf cıktı ama bende 4 atta çıkarmıştım sen tek dedin
son ayak 6 yada 11 öncelikli bende ama bende doldurmuştum yattı kupon gerçi senin tutsun bakalım ne vercekTabelayı ve son ayağı direk H yaptım tabelada canmete geldi agf son ayak patlar inşallah
Adanada kafa 8 tabela 9 hic geçilmez kupon yap kesin gelecek ikisideson ayak 6 yada 11 öncelikli bende ama bende doldurmuştum yattı kupon gerçi senin tutsun bakalım ne vercek
ebayide para kalmadı 5 tl bulurum anca atabilirsem oynayayımAdanada kafa 8 tabela 9 hic geçilmez kupon yap kesin gelecek ikiside
Oyna ikiside gelecdk diğer ayaklara karışmamebayide para kalmadı 5 tl bulurum anca atabilirsem oynayayım
hışman çizikOyna ikiside gelecdk diğer ayaklara karışmam
250 misli oynadığım 4lü ganyana bak tabelada sürdirek at yok@Dogukan59 gördün mü 11 geldi 2 atta dedim
tüh yazık olmuş250 misli oynadığım 4lü ganyana bak tabelada sürdirek at yokEkli dosyayı görüntüle 195144
4lü bile 100 verir yazık oldu ya olsun altılıyı koyduk umarım verir birşeylertüh yazık olmuş
tebrik ederim bin lira verir gibi4lü bile 100 verir yazık oldu ya olsun altılıyı koyduk umarım verir birşeyler
Komu acarak en guzelini yapmissin 😁Arkadaslar dünden beri at yarışı konuşuyoruz anlayanlar gelsin bugün bir seyler yapalım
3.100 vermiş bereket versintebrik ederim bin lira verir gibi
Kac parayla buldun broDostum gördün mü nasıl yarış kazandı o batak sahada kenter yaptı 2ci altılım var tutmuş
Cok iyiymis tbrkler3.100 vermiş bereket versin
Aynen 2 ci ayak sonuncu at son ayak 11 de cok ters 9cu at felan@Dogukan59 3.400 verdi süper para bu bültene göre