84 lira kuponKac parayla buldun bro
84 lira kuponKac parayla buldun bro
Cok iyi bravo sansin daim olsun.aksam nere var bakmadim kupon yaparsan at buraya takip ederim islerim anca gelebildik para olsa bende yapardim bi citir kupon84 lira kupon
4de kalmissin gecmis olsun bidahakine bol sansParanız varsa kafa 8 e ganyan atabilirsiniz veya 8 arkası sıralı ikili oynayabilirsiniz 8 arkası 6.10
Dostum görmedim bursa para vermez istanbulda akşam son ayak 13 yelkanımın artık bugün kazanmasını bekliyorum v.abis iyi bindiği taktirde 2 yarış koştu uzun aradan sonra bide bu 4 cü ayak 7 numara my secret love kesinlikle yazyokmu bursa altılı @Dogukan59
tamam hocam sağol bilgiler içinDostum görmedim bursa para vermez istanbulda akşam son ayak 13 yelkanımın artık bugün kazanmasını bekliyorum v.abis iyi bindiği taktirde 2 yarış koştu uzun aradan sonra bide bu 4 cü ayak 7 numara my secret love kesinlikle yaz
Sen sağol dost umarım bir şeyle alırıztamam hocam sağol bilgiler için
bursa bu arada 371 tl vermişSen sağol dost umarım bir şeyle alırız
Gördüm dost bulduk ama para vermedibursa bu arada 371 tl vermiş
reis son ayakta yelkanım gelmez beaa eküriler war 1-3-10 war onlarda olmasa halis yapar birseylerGördüm dost bulduk ama para vermedi
10 arkasi 13 bittireis son ayakta yelkanım gelmez beaa eküriler war 1-3-10 war onlarda olmasa halis yapar birseyler
faworı ikiside 6.30 sıralı ikili werdi zaten //10 arkasi 13 bitti