Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dolandırıcı üye ifşa etmeliyim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Bende mesaj dolu hepsini tek tek atarimda yarın iş var zamanım yok iyi geceler

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Kanak sıkıntı para istemekte değil herkes dara düşer ister ama karşılıksız 10-20 istemek var bide söz verip 50 100 alıp kaybolmak var anladın mı
Hacim suc bizdede var paylaşımcı olunca sonucu böyle oluyor maalesef ben birkaç defa yaptım baktım 1 yıldır mesaj gelmeyen mesaj kutusuna mesaj gelmeye başladı yoksa alırsın verirsin o sana kalmış ama adamın forumda etkinlikten başka bı online olmusu yok kalkıp bide özelden para isteyince sıkıntı oluyor

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Hacim suc bizdede var paylaşımcı olunca sonucu böyle oluyor maalesef ben birkaç defa yaptım baktım 1 yıldır mesaj gelmeyen mesaj kutusuna mesaj gelmeye başladı yoksa alırsın verirsin o sana kalmış ama adamın forumda etkinlikten başka bı online olmusu yok kalkıp bide özelden para isteyince sıkıntı oluyor
Bu true

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Kanka bebde mesajlari var bu militonun aynisini bana dedi bari yalani degistir la cekilisden kazandigim.25 tl ye goz koydu 5 ini yollamisdim.ozmanda kizarkadasiyla buluscakti :).gotlalesi bak hele sen zaten haydan geldide para.boyle adamlar bunu meslek haline getirmis demekki...nasil.iyi para varmi bu iste :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...