- 1,203
- 359
- 83
Twitter da bak görürsün broYok artık ya ondan beklemezdim açıkçası
Twitter da bak görürsün broYok artık ya ondan beklemezdim açıkçası
Utanmadan bide söylüyorsun milleti bekletip kaçtın ne oldu etkinlik diye sormaktami yasakirfan olayı nedir onu anlamadım, o da mı yapmış yani
Pek girmiyordum bu aralar , saçma sapan işler oluyor Twitterda da takipten çıkmalar rastgele takibe almalar felanTwitter da bak görürsün bro
Konuşma kardeş sen . Ben o gece gelip herkese dağıtım yaptım . Bir tek sana göndermedim, halletseydin de sana da göndereydim .edebinle takılUtanmadan bide söylüyorsun milleti bekletip kaçtın ne oldu etkinlik diye sormaktami yasak
Banlayın gitsin şunu, saçma sapan konuşuyor . Herkesin ödülünü gönderdim ben. insan olaydın da seninkini de göndereydim.Utanmadan bide söylüyorsun milleti bekletip kaçtın ne oldu etkinlik diye sormaktami yasak
Kesinlikle katılıyorum .Burda böyle adamlık taslayanlara bakmayın, görün işte dün millete şekil koyan bugün dilenci çıkıyor. Yarın unutulur gelirler kral olurlar gene
Etkinliği akşam yaptın aksama kadar gelmedin 2 kişi nerde kaldı diye sorduk diğerinede yanlışlıkla gönderdin adam gibi sözünde dursaydin yazmazdikKonuşma kardeş sen . Ben o gece gelip herkese dağıtım yaptım . Bir tek sana göndermedim, halletseydin de sana da göndereydim .edebinle takıl
Sen de utanma arlanma olsa su paylaşımdan sonra buraya gelmezsin . Sağdan soldan para isteyip , geri göndermemek de ne demek ? Utanması gereken biri varsa o da sensin . Seni dışarıya alalım bir daha da gelme mümkünse bu forumaUtanmadan bide söylüyorsun milleti bekletip kaçtın ne oldu etkinlik diye sormaktami yasak
Boş boş konuşuyorsun . Durumumu izah ettim ben . Nasıl bir 10 liraymış arkadaş adamın için de ukte kalmış . Vallaha rezillik ya . Daha da seninle muhattap olmayacağım . Toprağımın parasını gönder diyeceğim ama nerde . Dolandırmak alışkanlık olmuş senin gibilerde ...Etkinliği akşam yaptın aksama kadar gelmedin 2 kişi nerde kaldı diye sorduk diğerinede yanlışlıkla gönderdin adam gibi sözünde dursaydin yazmazdik
Yanlış bişey yapmış olsam burda olmazdim zaten işine geleni okuduğun için göndereceğim kısmını geçmişsinSen de utanma arlanma olsa su paylaşımdan sonra buraya gelmezsin . Sağdan soldan para isteyip , geri göndermemek de ne demek ? Utanması gereken biri varsa o da sensin . Seni dışarıya alalım bir daha da gelme mümkünse bu foruma
Teşekkür ediyorumTanımadığınız birinden para istemek borç değil dilenciliktir burda kimse kimseyi dışarda tanımıyor. @Krkmz4242 kardeşimi ayrı bir yere koyuyorum
Göndersene arkadaşım o zaman verdiğin süre içerisinde . Bahaneler bahaneler . Muhattap olma benimle okey .Yanlış bişey yapmış olsam burda olmazdim zaten işine geleni okuduğun için göndereceğim kısmını geçmişsin
O rodelega sen değilsin dimiBoşver in kimseye ne gönderin ne alın bundan sonra ben öyle yapacağım yok kupon etkinliği vs yok artık en iyisi bu
Ulan bu adam tutan yatan kuponlarda zararda olduğu halde mahçup olmamak için zararına çekiliş parasını dağıttı. 10 lira diyorsun burda. Azcık gururu olan insan ban yemeden gider hesabını kapatırYanlış bişey yapmış olsam burda olmazdim zaten işine geleni okuduğun için göndereceğim kısmını geçmişsin
O resimdeki irfan sanırım, kendisi de gelmişken açıklasınO rodelega sen değilsin dimi