Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dolar 6.28❗️

kan123

Yeni üye
Yeni Üye
4
0
1
Dolarin artmasini bekleyip ulkeninn batmasini bekleyen ne cok.irlandali varmis. Belliki site yonetimi capulcu tayfasi. Suanki mesele parti meselesi degil. Abd nin bir rahip icin ulkemize nasil saldirdigini gorup abd yi destekleyen sozde sosyalist kominist kesimede bakin

Empambe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
251
102
43
Cahillik başa bella bu duayı trt1 bir ara leyla ile mecnun vardı dizi mecnunun yaptıgı dua bu bende öylesine aldım paylaştım
Ne sen Leyla'sın ne de ben Mecnun.Hüzünlü bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu.
Bak şimdi hüzünlendim be Leyla...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: N/A

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Dolarin artmasini bekleyip ulkeninn batmasini bekleyen ne cok.irlandali varmis. Belliki site yonetimi capulcu tayfasi. Suanki mesele parti meselesi degil. Abd nin bir rahip icin ulkemize nasil saldirdigini gorup abd yi destekleyen sozde sosyalist kominist kesimede bakin
Dimi Ak böcük hep bizim yüzümüzden :) Tek başına iktidar olanda çapulcular zaten hep Amerika’nın oyunu bunlar.. Ne zamandır İmam hatiplerde iktisat okutulmaya başlandıda haberimiz olmadı yahuu. Biz boşuna 4 sene lisans 2 sene Yüksek yapmışız.

Empambe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
251
102
43
Kardeşim kuran çarpsın ben silmedim . Rica etsem tekrar yazar mısın?
Blue's başkan silmiş öğrendim.bizzat başkandan öğrendim.haklılık payı var yok değil.az önce gelip sana ve başkana hakaret eden ÇOMAR a( kan123) kendi dilinden bir cevap yazdım.benim yorumumda giriş küfürlüydü ama gelişme ve sonuç kısmı tamamen iktisadi bilgilerdi.benim mesajımı küfürden dolayı silmiş.ben artık sitede pasif üye olarak kalmaya karar verdim başkan üyeliğimi kapatmadığı sürece kim kime kazıtırsa kazıtsın beni ilgilendirmiyor artık.ben başkana ve sana yapılan hakarete ( ikinize de çapulcu dedi adam ) karşılığı kraldan çok kralcı düşüncesiyle yapmadım.hep istedim ki foruma katkım olsun.ama anladım ki kazın ayağı öyle değilmiş.sen klas bir moderatörsün tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.

Son düzenleme:

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Blue's başkan silmiş öğrendim.bizzat başkandan öğrendim.haklılık payı var yok değil.az önce gelip sana ve başkana hakaret eden ÇOMAR a( kan123) kendi dilinden bir cevap yazdım.benim yorumumda giriş küfürlüydü ama gelişme ve sonuç kısmı tamamen iktisadi bilgilerdi.benim mesajımı küfürden dolayı silmiş.ben artık sitede pasif üye olarak kalmaya kara verdim başkan üyeliğimi kapatmadığı sürece kim kime kazıtırsa kazıtsın beni ilgilendirmiyor artık.ben başkana ve sana yapılan hakarete ( ikinize de çapulcu dedi adam ) karşılığı kraldan çok kralcı düşüncesiyle yapmadım.hep istedim ki foruma katkım olsun.ama anladım ki kazın ayağı öyle değilmiş.sen klas bir moderatörsün tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.
Yorumların için teşekkür ederim dostum. Olayda haklısın arkadaş gereksiz boş donanımı ile bir yorum yapmış. @Başkan da kötü niyetinden değil forumda küfür olmaması adına yapmıştır ama yanlış anlaşılma olmuş demek ki. Senin gibi mantıklı adamlara ihtiyacımız var dostum hele bu zamanda ;)

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
He he amk he zaten hep ekonomi.zora gittiginde dış mihraklar. bu ekonomiyi senmi benmi yonetiyoz birader hukumet yonetmiomu la bu ulkeyi birakmasinlar ozaman dis mihraklara.iyi ne oluyosa hukumetin basarisi ekonomi nakavt olunca fakirlesince ulke,suclu abd ve dis mihraklar...hadi ordan hadi....ampulbeyinli kafan okadar basio iste basimizda kim var demioda abd tuzunden oluyo diyo cahil cuhela

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,565
486
83
Ülke bokoto yemişişko

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
Eglence sektorunde hizmet veriyorum cocuk eglence merkezi agirlikli. Fiyatlarimiz stabil 10 tl. Her gun 2 turke hizmet ediyorsam 1 arap kokenli insanlara hizmet ediyorum ozellikle suriyelilere. Bizim insanimiz 10 tl verip cocugunu eglendirmeye korkakrken elin suriyelisi 10 dolar bozup defalarca bindiriyor cocugunu. Ne diyeyim yazik..

panalopa

Üye
Yeni Üye
29
6
8
Seçim gecesi kutlamalar için sokaklara dökülen kitleleri şimdi aynı şekilde sahneye davet ediyoruz. Anlayın artık şunu bu algıda gidildiği müddetçe başımıza ne gelse müstehak..

• Beğen
Tepkiler: N/A

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
İşte nedeni .. Eyyyy Amerika :)

İyi Uykular..

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
ABD sözcüsü belki de yüzyılın tehtidini savurdu 1 tane kanal yayınlamadı. Sizce neden ? :)