- 77,160
- 27,687
- 113
400
Avukatlik bir durum yok sözleşme feshi iş yeri kaynaklı ise o beyaz yakanın gotunde ki donu dahi alırsınAvukat bulmak lazım bakalım
Ya milleti zor orgutledim zaten hepsi korkuyordu. Hiç biri durmadı arkamda suanlik. İlerde naparlar bilmiyorum. Ama baya bilinclendirdim insanlariÇok kötü olmuş. Yanında olduklarin arkanda durdular mı. Ayrıca zerresine kadar alacaklarını al.
Kırarak mi başlıyoruz yoksa
Hemde puan vermedenKırdı 1-0
Kardo rolü pic etmeyelim konuşuruz detaylıYa milleti zor orgutledim zaten hepsi korkuyordu. Hiç biri durmadı arkamda suanlik. İlerde naparlar bilmiyorum. Ama baya bilinclendirdim insanlari
Ya milleti zor orgutledim zaten hepsi korkuyordu. Hiç biri durmadı arkamda suanlik. İlerde naparlar bilmiyorum. Ama baya bilinclendirdim insanlari
6-0 maks 6-2 bıterHemde puan vermeden
Allah bir kapı kapar bir kapı açar. Gönlüne göre versin inşallah
İnşallah bende öyle düşünüyorum ama evdekilerin haberi yok işte normalde gece vardiyasındaydim bu hafta. İse çıkar gibi cikiyorumAllah sağlıklı büyümeyi nasip etsin dost herşeyin bi çaresi bulunur sıkma canını
moralıma bazuka sal beniGetirin oradan biber gazını @efkalade1
Yalan yuvayı zedeler doğruyu söyle kralİnşallah bende öyle düşünüyorum ama evdekilerin haberi yok işte normalde gece vardiyasındaydim bu hafta. İse çıkar gibi cikiyorum
İçim yandı be gardasim ;(İnşallah bende öyle düşünüyorum ama evdekilerin haberi yok işte normalde gece vardiyasındaydim bu hafta. İse çıkar gibi cikiyorum
Aga eğer bir süre saklayacaksan varsa girebileceğin bir yer günü birlik değerlendir durumlar düze çıkana kadarİnşallah bende öyle düşünüyorum ama evdekilerin haberi yok işte normalde gece vardiyasındaydim bu hafta. İse çıkar gibi cikiyorum
Dost güzel bi şekilde ifade edersin durumu umarım senide anlayışla karşılarlarİnşallah bende öyle düşünüyorum ama evdekilerin haberi yok işte normalde gece vardiyasındaydim bu hafta. İse çıkar gibi cikiyorum