Cenabet olduğun için uzaktan izliyorsun değil mi 😂😂😂😂işe zam maaşa son
Ben artık işsizim kovuldum dost. Disarlarda takiliyom oyleSen işte misin izinde misin
Ciddi misin senBen artık işsizim kovuldum dost. Disarlarda takiliyom oyle
Evet 2 gündür durum.vahim adımaCiddi misin sen
Nasıl yaBen artık işsizim kovuldum dost. Disarlarda takiliyom oyle
Dost birden bire nasıl oldu kiEvet 2 gündür durum.vahim adıma
Üzüldüm knk boş kalma iş bakEvet 2 gündür durum.vahim adıma
İşçilerin hakkını aramak için örgütlenmeye çalıştım.imza filan topladım ardından telefon geldi zaten uyurken insan kaynaklarındanNasıl ya
Muro Başkan sen misinİşçilerin hakkını aramak için örgütlenmeye çalıştım.imza filan topladım ardından telefon geldi zaten uyurken insan kaynaklarından
İş bulunur sorun değil şu haftayi bir atlatalim. Bir de yeni çocuk oldu gram vicdan yokÜzüldüm knk boş kalma iş bak
Çok kötü olmuş. Yanında olduklarin arkanda durdular mı. Ayrıca zerresine kadar alacaklarını al.İşçilerin hakkını aramak için örgütlenmeye çalıştım.imza filan topladım ardından telefon geldi zaten uyurken insan kaynaklarından
Avukat bulmak lazım bakalımÇok kötü olmuş. Yanında olduklarin arkanda durdular mı. Ayrıca zerresine kadar alacaklarını al.
Allah bir kapı kapar bir kapı açar. Gönlüne göre versin inşallahİş bulunur sorun değil şu haftayi bir atlatalim. Bir de yeni çocuk oldu gram vicdan yok
Allah sağlıklı büyümeyi nasip etsin dost herşeyin bi çaresi bulunur sıkma canınıİş bulunur sorun değil şu haftayi bir atlatalim. Bir de yeni çocuk oldu gram vicdan yok
Kotu olmus beaİş bulunur sorun değil şu haftayi bir atlatalim. Bir de yeni çocuk oldu gram vicdan yok