- 14,993
- 6,318
- 113
Puahahaha ağladım@sahgec09 ile biz Guatemala ligini takip ettik zaten
Puahahaha ağladım@sahgec09 ile biz Guatemala ligini takip ettik zaten
Yav konu sahibi görüyor zaten. Ben kendi aramızda gırgır muhabbet yaptık yükselmeyi bırakın ufacık şeylerde.@sahgec09 ile biz Guatemala ligini takip ettik zaten
Kusura bakma dostYav konu sahibi görüyor zaten. Ben kendi aramızda gırgır muhabbet yaptık yükselmeyi bırakın ufacık şeylerde.
😄😄😄Boş koy dost yeter ki adam kazansın@sahgec09 ile biz Guatemala ligini takip ettik zaten
Ferdi abimPuahahaha ağladım
Helal olsun kardeşim geldi sayenizde 😄Yav konu sahibi görüyor zaten. Ben kendi aramızda gırgır muhabbet yaptık yükselmeyi bırakın ufacık şeylerde.
Dost bize sözün vardı bir gece vakti ondan etiket attıkefendim
Selektör,sinyal sinyal 😄😄@sahgec09 ile biz Guatemala ligini takip ettik zaten
Sinyalizasyon çalışmalarını severiz 😄Selektör,sinyal sinyal 😄😄
Yok dost senden daha çok sevenler varmış 🙈Sinyalizasyon çalışmalarını severiz 😄
Aga ne bos yaptin yav ben bir kelime yazmadim gannicusta bastan beri vardik athenada vardi sen sonda geldin olay bu kadar basitYok dost senden daha çok sevenler varmış 🙈
Hayırdır sen niye avukatlık yaptın şimdi,kim seninle muhattap olduAga ne bos yaptin yav ben bir kelime yazmadim gannicusta bastan beri vardik athenada vardi sen sonda geldin olay bu kadar basit
Sinirlenme kanka tolga1453 bana özelden yazdı gece bize özel dağıtım yapacakmışAga ne bos yaptin yav ben bir kelime yazmadim gannicusta bastan beri vardik athenada vardi sen sonda geldin olay bu kadar basit
Beni işin içine katip konusan sensin ben hic bisey demedimHayırdır sen niye avukatlık yaptın şimdi,kim seninle muhattap oldu
Uza la ssnde
Bu ne ? Sayenizde kim o kime demissin?Helal olsun kardeşim geldi sayenizde 😄
Yaran mi var senin hayırdır,işin içinde olduğunu nereden çıkardın he ,rica ediyorum benimle muhattap olur mu 🙏Beni işin içine katip konusan sensin ben hic bisey demedim