Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Duralix / Voleybol Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,884
2,883
113
Yaran mi var senin hayırdır,işin içinde olduğunu nereden çıkardın he ,rica ediyorum benimle muhattap olur mu 🙏
Yav kardeşim sen de bize laf sokmaya çalışıyorsun. Beni etkinlik ödül delisi mi sandın? Ben her gün roll açan birisiyim. Çoğu insana dağıtım yapmisimdir iyiliğim dokunmuştur. Bir lafın varsa forumu geçim kaynağı olarak görenlere olsun. Ben etkinliklere katıldığım kadar etkinlikte açıyorum. Ok. Böyle şeyler için laf sokmaya laf carpitmaya lüzum yok diyorum

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,925
5,457
113
Yav kardeşim sen de bize laf sokmaya çalışıyorsun. Beni etkinlik ödül delisi mi sandın? Ben her gün roll açan birisiyim. Çoğu insana dağıtım yapmisimdir iyiliğim dokunmuştur. Bir lafın varsa forumu geçim kaynağı olarak görenlere olsun. Ben etkinliklere katıldığım kadar etkinlikte açıyorum. Ok. Böyle şeyler için laf sokmaya laf carpitmaya lüzum yok diyorum
Sende sinyal çalışma kardeşim o halde ,ne güzel bak yazmışsın oraya gören görüyor diye ,kendi aramızdaki gırgır demişsin,bak bakalım bu sözü söylerken ben ya da bir başkasına haksızlık etmiş oluyor musun, düşün.Daha da uzatılacak bir konu değil,gerek yok...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,993
6,318
113
Fenerbahçe son sete bakın 70 sayı çıkmış devam ediyor