Haftaya yaticak belli olduYatan varmı beyler bu ay icin eklenme yapıldımı
Haftaya yaticak belli olduYatan varmı beyler bu ay icin eklenme yapıldımı
sen büyük bir yerde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama benimki ufacık ilçe bir ay oldu inan iş yoğunluğu yok ilçe sosyal yardım dayanışmanın adettendir büyükşehirlerde geç oluyor biz erken sonuçlandırmayalım diye kasıtlı uzatıyorlar benceBizim başvuru seneye sonuçlanacak herhalde
Balık baştan kokar takmıyorlar demekki çay kahve içip günü bitiriyorlarsen büyük bir yerde mi yaşıyorsun bilmiyorum ama benimki ufacık ilçe bir ay oldu inan iş yoğunluğu yok ilçe sosyal yardım dayanışmanın adettendir büyükşehirlerde geç oluyor biz erken sonuçlandırmayalım diye kasıtlı uzatıyorlar bence
Devam ediyor diyor oda faturayı ödüyorlar goturdugun elektrik para vermiyorlar direk postahanede odemeElektrik yardımı da çıktı her ay mı yoksa tek seferlik mi bilen varmı
Ne diyon la gardaştam oyun Freespine girdi deprem oldu abv
Güzelce oynuyodum deprem olunca sarsıntıdan basamadım sonra durunca devam ettim ama vermedi kasa gitti ben senkronize şekilde basiyom spin tuşunaNe diyon la gardaş
Geçmiş olsun da bu konuyu niye hortlattın korkunlaGüzelce oynuyodum deprem olunca sarsıntıdan basamadım sonra durunca devam ettim ama vermedi kasa gitti ben senkronize şekilde basiyom spin tuşuna
En üstte bu vardıGeçmiş olsun da bu konuyu niye hortlattın korkunla
Bulduğu yere sçyor awGeçmiş olsun da bu konuyu niye hortlattın korkunla
Bu popok beni bitirdi hayattan sogudum depremde kacmadim bile öyle biktirdi yavBulduğu yere sçyor aw
Niye oynuyon teneke ozaman 😀Bu popok beni bitirdi hayattan sogudum depremde kacmadim bile öyle biktirdi yav
Alenme len teneke büyük deprem olmuş zannedersem çok geçmiş olsun
Sosyal yardımlaşmayı arayın veya gidin orayaBenim de aynı dalga geçiyorlar resmen