- 94,177
- 50,660
- 113
U arada bu aylik odeme bu gece yatabilir gecenlerde oyle olmustu pazar gecesi yatmisti ptesi cekmistik
Bizim ev hiç ısınmıyor yaz ayında bile buz gibi ben izmite oturuyom bizede bu ay 1.300 geldi fatura1k faturami ben istanbuldayim daha kombiyi acmadim nerde yasiyrsun 1k fatura gelmis bro
Bu soruyu sormak icin konuyu hortlattin he?😡🤬Beyler bugün yatar mı bu aile desteği ödemesi?
sebep kumar yüzünden ihtiyaç sahibi değilken ihtiyaç sahibi haline gelmek malum zaten geçinmek neredeyse imkansız üstüne acaba kazanirniyim deyip cepteki parayı da benim gibi sitelere hayır hasenat olarak veren tüm dostlara selam yeni hafta yeni heyecan yeni gün yeni umutlar yardım parası yatsa da forumdaki gariban kardeşlerime sağlam bir roll yapsakKumarci adamlar başvuru yapmış yazık o kadar sıkıntılı insanımız varken yazik bunlar alıp siteye yatiracak.
70 milyon nüfuslu bir ülkede 45 milyon kumarci varmış dost bunlara sende dahil.. bu ne demek biliyirmusun!!! Korkunç bir şey yardım felan kurtarmayacak bu ülkeyi yakındır birbirlerini yiyen insanlar görmen bana ülkede yardıma muhtaç olmayan birini gösterseneKumarci adamlar başvuru yapmış yazık o kadar sıkıntılı insanımız varken yazik bunlar alıp siteye yatiracak.
cevap yorumda gizli acaba kazanirniyim bir borcumu kapatabilirmiyim sıkıntılarımdan kurtulabilirmiyim vs vsKumarci adamlar başvuru yapmış yazık o kadar sıkıntılı insanımız varken yazik bunlar alıp siteye yatiracak.
Bugünde yatmamış herhalde dostcevap yorumda gizli acaba kazanirniyim bir borcumu kapatabilirmiyim vs vs
yorumlara itimat ettim bakmadım yatsa burası panayira donerdi 😂😂Bugünde yatmamış herhalde dost
Herkes erketeye yatmış diyorsun yaniyorumlara itimat ettim bakmadım yatsa burası panayira donerdi 😂😂
Gözün aydın enisteBizimde onaylandı ama odeme yok
Aydında bunlar odemez para falanGözün aydın eniste
Bakacağız artık devlet bizden yardım bekler biz devletten körler sağırlar birbirini ağırlar hale gelmiş memleket canım memleket ne diyelim bizi buhallere düşünenler kahrolsun hep İsrail'in işleri bunlar dış güçlerin bizi kizkanmasi ah o dış güçler yokmu )) ne geldiyse başımıza soeumlusu onlarAydında bunlar odemez para falan
kaç günde onaylandı 32 gün oldu cevap yok dahaAydında bunlar odemez para falan
2 günkaç günde onaylandı 32 gün oldu cevap yok daha
seneye şubat ayında falan cevap verirler herhalde bize
Onaylansa neolucak ki onayladın en kotu 1 gun sonra yatırda parayı yani neyi beklıyonseneye şubat ayında falan cevap verirler herhalde bize