- 941
- 157
- 43
Ptt ye gitmen lazım. E devletten ödemiyor diye biliyorumDogal gaz nerde yatiracm elektirk te cikti e devlette odedim ama dogalgaz nasil odeyecem bilginvarmi
Ptt ye gitmen lazım. E devletten ödemiyor diye biliyorumDogal gaz nerde yatiracm elektirk te cikti e devlette odedim ama dogalgaz nasil odeyecem bilginvarmi
Nerelisin dostPtt ye gitmen lazım. E devletten ödemiyor diye biliyorum
KayseriNerelisin dost
Odeme falan yok kardes.fatura oderken indirimli oduyorsunPtt ye gitmen lazım. E devletten ödemiyor diye biliyorum
38 gormeyegor hemen nerelisin pastırmaci seniNerelisin dost
Elektrik faturasını e devletten de odeyebiliuorsun indirimli olarak. Doğalgaz için de geçerli mi diye sormuş. Ondan dedimOdeme falan yok kardes.fatura oderken indirimli oduyorsun
Sahip cikariz abi topraga38 gormeyegor hemen nerelisin pastırmaci seni
Yakışır dost insan henserisini görünce seviniyorSahip cikariz abi topraga
Ne zaman yatmış bu geçen almismiydiniz siz aldıysanız kaç aldınız ?Beyler 1250 iyi değerlendirin güzel para
İyi gecelerCümleten iyi geceler arkadaşlar
Her ay düzenli 600 du zam gelmiş yalnız daha verdikleri karta gecmemis oda sabaha karşı geçiyor geçen ay öyle olmustuNe zaman yatmış bu geçen almismiydiniz siz aldıysanız kaç aldınız ?
Bizede 950 vermişler yeter yoklugu kötü bende 500 alıyordumHer ay düzenli 600 du zam gelmiş yalnız daha verdikleri karta gecmemis oda sabaha karşı geçiyor geçen ay öyle olmustu
Herhangi bir atm den çekebiliyoruz dimi ve karta geçtiğini nasıl anlıyoruz teşekkür ederimHer ay düzenli 600 du zam gelmiş yalnız daha verdikleri karta gecmemis oda sabaha karşı geçiyor geçen ay öyle olmustu
Sabah 10 gibi karta yatmış olur herhangi bir ATM'den cekebilirsin dost PTT odemelerinden görebilirsin 8295.. nolu karta aktarılmıştır yazarHerhangi bir atm den çekebiliyoruz dimi ve karta geçtiğini nasıl anlıyoruz teşekkür ederim
Teşekkür ederim henüz yatmamış ama yatar herhalde ilerleyen saatlerdeSabah 10 gibi karta yatmış olur herhangi bir ATM'den cekebilirsin dost PTT odemelerinden görebilirsin 8295.. nolu karta aktarılmıştır yazar
Mesai saati içinde yatar dost PTT 9 da başlar 10 da cekebilirsinTeşekkür ederim henüz yatmamış ama yatar herhalde ilerleyen saatlerde
E devlette yattigini nasil ogrenebilirimBizede 950 vermişler yeter yoklugu kötü bende 500 alıyordum