- 5,247
- 1,904
- 113
Bizd sayfa acilmiyot yogunluk diyor dun gecedenYattı zamlı
Bizd sayfa acilmiyot yogunluk diyor dun gecedenYattı zamlı
PTT gittim karta yatmasi gerekiyor mus vermedi parayı e devlette gidin şubeden çekin yazıyor karta geçmesini beklicez şimdi deBizd sayfa acilmiyot yogunluk diyor dun geceden
Öyle zaten banka hhesabin varsa orada banka hesabına aktar var direk aktarıp cekebilirsin yada yarın veya yarından sonra yazı yazıyor her hangi bir PTT den çekebilirsiniz diyePTT gittim karta yatmasi gerekiyor mus vermedi parayı e devlette gidin şubeden çekin yazıyor karta geçmesini beklicez şimdi de
Aktaricam ama uzun sürer diye çekiniyorum bugün için ödeme başlangıcı PTT nin verdiği karta yatmasi gerwkiyormusÖyle zaten banka hhesabin varsa orada banka hesabına aktar var direk aktarıp cekebilirsin yada yarın veya yarından sonra yazı yazıyor her hangi bir PTT den çekebilirsiniz diye
Ne kadar zamanda geçer aktarım yaparsakEvet PTT hesabı olanlar parayı aktarsın banka hesabına. Şubeye gitmekle uğraşmayın.
15-20 dk sürüyorNe kadar zamanda geçer aktarım yaparsak
Bakakartina kartina nasil aktarilirÖyle zaten banka hhesabin varsa orada banka hesabına aktar var direk aktarıp cekebilirsin yada yarın veya yarından sonra yazı yazıyor her hangi bir PTT den çekebilirsiniz diye
Nasil aktarim oluyor dostBenim ptt kartım yok ziraat bankasına çektim. Gelir inşallah gün içinde
Benim bildiğim kadarıyla 1 veya 2 güne yaptırıyorlar.Ama bu odemede geç kaldılar belki direk yatirirlar .Aktaricam ama uzun sürer diye çekiniyorum bugün için ödeme başlangıcı PTT nin verdiği karta yatmasi gerwkiyormus
Karta aktarılmış alabilirsin senin yanında sıfıra bakma kartıniza gidin bakinBende karta aktarilmistir diyor ama yanında ki miktar 0 yazıyor anlamadik bu işi
Ptt üzerinden ödeme sorgulama yeri var eğer para yattiysa orda çıkar. Şah üstte hesaba aktar falan yazıyor orda ibanini gir çek.Nasil aktarim oluyor dost
Ben yaptım 3 saat oldu daha geçmedi hesabaPtt üzerinden ödeme sorgulama yeri var eğer para yattiysa orda çıkar. Şah üstte hesaba aktar falan yazıyor orda ibanini gir çek.
Eft banka çalışma saatleri içinde olur. Sen baya erken yapmışsın. Birazdan düşer hesabınaBen yaptım 3 saat oldu daha geçmedi hesaba
Aynen bende bekliyorumBen yaptım 3 saat oldu daha geçmedi hesaba
Şikayet çok var yatmadı diye inşallah gelirEft banka çalışma saatleri içinde olur. Sen baya erken yapmışsın. Birazdan düşer hesabına
Ben para yattimi ona bile bakamadım Türkiye PTT kurum ödemesi sorguluyor hey gidi parasizlikBen yaptım 3 saat oldu daha geçmedi hesaba
Gelirde inşallah geç gelmez sistemleri gider şimdi bunlarınŞikayet çok var yatmadı diye inşallah gelir