- 4,228
- 3,703
- 113
Gitmiş bile dostumGelirde inşallah geç gelmez sistemleri gider şimdi bunların
Gitmiş bile dostumGelirde inşallah geç gelmez sistemleri gider şimdi bunların
Çoktan gitmiş bakamıyorum hiç bir şekildeGelirde inşallah geç gelmez sistemleri gider şimdi bunların
Bankaya mı geldiŞimdi geldi para
Tsk kralPtt üzerinden ödeme sorgulama yeri var eğer para yattiysa orda çıkar. Şah üstte hesaba aktar falan yazıyor orda ibanini gir çek.
Yok dostum hesaba aktarsanda PTT karta yatıyor geçen ay benim öyle olduBankaya mı geldi
EvetBankaya mı geldi
Kendi üstüne alman lazım yoksa olmaz. Nakit olarak ta vermiyorlarArkadaşlar elektrik yardımı benim adıma çıkmış ama fatura benim üstüme değil bole bir durumla karşılaşan var mı?
Aldircan faturayı üzerine yoksa olmaz broArkadaşlar elektrik yardımı benim adıma çıkmış ama fatura benim üstüme değil bole bir durumla karşılaşan var mı?
Eyvallah dostAldircan faturayı üzerine yoksa olmaz bro
Eyvallah dostumKendi üstüne alman lazım yoksa olmaz. Nakit olarak ta vermiyorlar
Ben 500 alıyordum 950 olmuşBu arada geçen ay 450 alıyodum 800 falan beklerken 1200 olmuş 750 zam gelmis
Eşinin adınami veya haneden birisinin adinaysaArkadaşlar elektrik yardımı benim adıma çıkmış ama fatura benim üstüme değil bole bir durumla karşılaşan var mı?
Çocuğun varmı benim bildiğim kadarıyla çocuklu ailelere yüksek ödeme yapılıyorBen 500 alıyordum 950 olmuş
Bize niye kesik attılar ki
He yokEşinin adınami veya haneden birisinin adinaysa
Çocuğun varmı
Aynen 1 çocuk dostEşinin adınami veya haneden birisinin adinaysa
Çocuğun varmı benim bildiğim kadarıyla çocuklu ailelere yüksek ödeme yapılıyor