- 9,271
- 6,078
- 113
İkisini de kabul etmişler ne başvurusu yaptınEkli dosyayı görüntüle 287882
Beyler benim basvurular kabul edilmistir oldu bu ne demek oluyor simdi bilen varsa yazabilirmi
İkisini de kabul etmişler ne başvurusu yaptınEkli dosyayı görüntüle 287882
Beyler benim basvurular kabul edilmistir oldu bu ne demek oluyor simdi bilen varsa yazabilirmi
Önümüzdeki ay kupon parası hazır demek dostEkli dosyayı görüntüle 287882
Günaydın yüreği kendinden güzel insan doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneİkisini de kabul etmişler ne başvurusu yaptın
Biri dogalgaz felan yardimiydi digeride gıda felandi sanrm tam hatirlamiyorm benm normalde red yemisti cimere sikayet ettim kronik rahatsizligimi belirttim felan cevap geldi tekrar basvurun tekrar degerlendirsinler diye sonra hepsi onaylandi 😂İkisini de kabul etmişler ne başvurusu yaptın
Dost bir espiri yapacağım lütfen üzerine alınma yapmasam içimde kalacak.. hepimiz kronik rahatsiziz zaten formumuz var deseydinBiri dogalgaz felan yardimiydi digeride gıda felandi sanrm tam hatirlamiyorm benm normalde red yemisti cimere sikayet ettim kronik rahatsizligimi belirttim felan cevap geldi tekrar basvurun tekrar degerlendirsinler diye sonra hepsi onaylandi 😂
Bidakine derim kanka 😂Dost bir espiri yapacağım lütfen üzerine alınma yapmasam içimde kalacak.. hepimiz kronik rahatsiziz zaten formumuz var deseydin
Onu sosyal yardıma bak orada yazı açılmış olması lazım ne olduğunu görürsün 🙏Ama.bundan sonraki sureci bilmiyorm odeme ne zaman olur felan
Attigim gorsel zaten sosyal yardim basvuru hizmeti kismi kankaOnu sosyal yardıma bak orada yazı açılmış olması lazım ne olduğunu görürsün 🙏
Hayır normel Google girip aramaya e devlet yaz giriş sağladıktan sonra tekrar aramaya sosyal yardıma gir sosyal yardım hizmetler bakanlığına degil.Attigim gorsel zaten sosyal yardim basvuru hizmeti kismi kanka
En üstteki
Öyle olsa bugün yatardı dostÖdemeler yılbaşı öncesine çekilmiş bilginiz olsun.
Yarın ya da ertesi gün yılbaşı öncesi sayılmıyor mu ?Öyle olsa bugün yatardı dost
Sayılıyor da yatirmalari iki gün sürüyor zatenYarın ya da ertesi gün yılbaşı öncesi sayılmıyor mu ?
Bugün niye yatsın dost doğru söylüyor yılbaşı öncesi yatacak bakan ve cumhurbaşkanı açıklama yaptı sen TV izlemiyormusun yılbaşından önce hesaplara yatacak en geç perşembe yararÖyle olsa bugün yatardı dost
Yok dost TV yok evde yıllardır bıraktım TV izlemeyiBugün niye yatsın dost doğru söylüyor yılbaşı öncesi yatacak bakan ve cumhurbaşkanı açıklama yaptı sen TV izlemiyormusun yılbaşından önce hesaplara yatacak en geç perşembe yarar
Dost bugün açıklama yaptı zaten en geç Perşembe hesaplarda olurÖyle olsa bugün yatardı dost