- 16
- 3
- 3
PTT hesaba para aktardım 1 sat önce gün içinde geçermi hesaba arkadaşlar
Mesai saatleri içinde geçer. 09;00-16;45 arası yatarPTT hesaba para aktardım 1 sat önce gün içinde geçermi hesaba arkadaşlar
E devlete Giremiyorum hesaplara yatmış şuan çekilebiliyor mu yoksa yarın mı cekilecekMesai saatleri içinde geçer. 09;00-16;45 arası yatar
Saol kral sabah cekseydim keşke hesaba aktar yaptım PTT gidip genede alabilirmiyim veya takip edebilicegim bir kanalı varmiMesai saatleri içinde geçer. 09;00-16;45 arası yatar
Hafta sonu yatmiyor kardes31.12.2022 diyor ödeme başlangıç cumartesi mi yatacak
Yarın yatar bende 29 diyor yarın cekebilegecim son TC no göre yatıyor PTT ondan değişiklik gösterir kisilerdeE devlete Giremiyorum hesaplara yatmış şuan çekilebiliyor mu yoksa yarın mı cekilecek
Tc sonuna göre ise 6 senden önce mi sonra miYarın yatar bende 29 diyor yarın cekebilegecim son TC no göre yatıyor PTT ondan değişiklik gösterir kisilerde
Çekiliyor ama gün içinde yatarE devlete Giremiyorum hesaplara yatmış şuan çekilebiliyor mu yoksa yarın mı cekilecek
Alamazsin hesaba çektiysen gelmesini beklemen lazımSaol kral sabah cekseydim keşke hesaba aktar yaptım PTT gidip genede alabilirmiyim veya takip edebilicegim bir kanalı varmi
Ben hesaba aktar yaptım genede gitsem PTT verirlermi acabaÇekiliyor ama gün içinde yatar
Bende ödeme başlangıç 31.12.2022 diyor kankaHafta sonu yatmiyor kardes
Yav bunu nasıl takip ediyoruz hesaba aktar yaptım ne gelen var ne giden PTT bankada bişey göremiyor
Ben hiç hesaba aktar yapmadim bilmiyorum PTT kart verdi ona yatırıyor banaYav bunu nasıl takip ediyoruz hesaba aktar yaptım ne gelen var ne giden PTT bankada bişey göremiyor
Vermezler PTT hesabına aktar yaptiginda.Ve ayretten ödeme tarihi ne yazıyorsa o tarihte alabilirsiniz 🙏Ben hesaba aktar yaptım genede gitsem PTT verirlermi acaba
Yok vermezBen hesaba aktar yaptım genede gitsem PTT verirlermi acaba