- 16,659
- 6,541
- 113
Doğum tarihi senesi olarak son rakamlara göreDoğum tarihi mi tc mi
Doğum tarihi senesi olarak son rakamlara göreDoğum tarihi mi tc mi
Her ay yatıypr alacaksın hazirana kadar sanırım gaz yardımı ayrı gazda yazan rakam kadar faturanı ödersin e devletten gazdan diyelim 100 tl kaldı faturan 200 tl ptt ye gidip ödersen 100 düşer kalanı ödersin büyük ihtimal elektirk yardımında vardır elektrik faturanı ptt den öde kimliğinle beraber faturanda indirim yapıcaklarARKADSDLAR 12 AYMI BU YARDIM YOKSA 1 KERDMI BEN 18/12/2022 DD ALDIM BIRDAHAMI YATACAK 1250 TL KAC DEFA ALACAGIM BU YARDIMI ARKAFASLARRR GAZ YARDIMIDA YAPILDI BEN IKISINIDE ALACAKMIYIM SIMDI
Kardes problemlimisin?az oncede sordun cvp yazdilar ya sana.ne yapsinnarayip anlatsinmi adam sana.12 ay yaticak 12 ay yaticak 12 ay yaticak 12 ay yaticakARKADSDLAR 12 AYMI BU YARDIM YOKSA 1 KERDMI BEN 18/12/2022 DD ALDIM BIRDAHAMI YATACAK 1250 TL KAC DEFA ALACAGIM BU YARDIMI ARKAFASLARRR GAZ YARDIMIDA YAPILDI BEN IKISINIDE ALACAKMIYIM SIMDI
😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kardes problemlimisin?az oncede sordun cvp yazdilar ya sana.ne yapsinnarayip anlatsinmi adam sana.12 ay yaticak 12 ay yaticak 12 ay yaticak 12 ay yaticak
HAZIRANA KADARARKADSDLAR 12 AYMI BU YARDIM YOKSA 1 KERDMI BEN 18/12/2022 DD ALDIM BIRDAHAMI YATACAK 1250 TL KAC DEFA ALACAGIM BU YARDIMI ARKAFASLARRR GAZ YARDIMIDA YAPILDI BEN IKISINIDE ALACAKMIYIM SIMDI
Geçen ay bayağı felçti hemde ..sıstemsel sorunlar nedenıyle dün 29 u yazana bugun 30 u 31 yazıyor zaten.... bu gece saat 3 den sonra hesaplarda olur... mesaı basladıgında sıstem yıne felç olur saat 8 e kadar gıdıp alın ve muttlaka ptt atm den veyaa halkbanktan zıraatten gecen ay almaya calısanlar haalen alamadılar!!!!
E devlet gir arama kısmında PTT kurum odemeleri yaz cikarArkadaslar NERDE YAZIYOR PARA YATACAGI GUN
Yok.Yatan var mi
O sanırım 1 den 1 ne en azından bende öyleElektrik yardımı guncelendımı
Yoksa bugun yatmiycakmihadi Yattı diyen bir arkadaş yok mu )
sanmam yok ya yatar,yatmalı hemde kesin yatmalıYoksa bugun yatmiycakmi
Yatmali kismina katiliyorum kesin yatar mi sanmam bekliycezsanmam yok ya yatar,yatmalı hemde kesin yatmalı