- 740
- 181
- 43
yokKimlik istedimi
yokKimlik istedimi
Kimseye özelden yazma kardeşim burdan yardımcı oluruz46 dolar yaptım nereye çekeceğimi bilmiyorum hiç borsa hesabım olmadı nereye çekeceğim hakkında birisi bilgi verebilirmi
destek cevap vermiyor kiÇekim iptal bakiye de silinmemiş nasıl bağlanacam canlı desteğe bakalım
Nfs10 ile aldım diğerini nasıl alıcam vermiyornfs10 ilk bunla aldıysan nfs1500 bunu yaz diğerini yazdıysan öbürünü yaz
ben bağlandım kanka ingilizce konuşuyor ona göreÇekim iptal bakiye de silinmemiş nasıl bağlanacam canlı desteğe bakalım
bendede tamamlandı diyor orada ama 20 dolar çekimi iptal ettiler desteğede bağlanmıyor ki.Çekim verdim ödenirse buraya yazıcam.
Sugar rush 1000 de denedim fs leri bonusa girdi 46 $ attı
Daha sonra sweet 1000 de denedim 0.40 tan cevirirken bonusa girdi leş 4$ attı
Gates 1000 girdim 1$ dan bonusa girdim 20 $ attı şaka gibi öyle böyle derken çevirmişiz.
Bence çevrim erken bitti arada hesaplardan işlemlerden kontrol edin tamamlandı yazıyordu verdim çekimi.
Şimdi bitane kripto hesabı açıyorumKimseye özelden yazma kardeşim burdan yardımcı oluruz
Frespinleri nerden aktif ettinÇekimi gelmeyenler 2. Seviye tamamlasin
Diğeri hangisi knu bilmiyorum 1500 ile aldimnfs10 ilk bunla aldıysan nfs1500 bunu yaz diğerini yazdıysan öbürünü yaz
Benimkide red yerse yazarım desteğe seni de etiketlerim duruma görebendede tamamlandı diyor orada ama 20 dolar çekimi iptal ettiler desteğede bağlanmıyor ki.
Seviye 2 dogrulama yap telefon mail dogrula ve tum parayi cek birakma 50 dolar ustuyse 50 cek ayni altyapidaki sitede oyleydiÇekim iptal bakiye de silinmemiş nasıl bağlanacam canlı desteğe bakalım