- 65,100
- 37,787
- 113
Nasil aldin dostum bende bonus bulunamadi diyor kodda seviye 1 dogrulama yaptim mail dogrulama yaptim ama sms dogrulama nasil ypiliyor bulamadimAldık da gorunmuyor
NFS1500Aynen kod hicbiryerse kabul etmiyo
Aynen hiçbir şekilde olmuyorBirader ne ayaksınz ya yok böyle bişey kodu giriyoruz olmuyor
Ayarlara gir ordan genel yazan yere tikla oradanda teklifler kismina bas en bastaki yere girYok bea kabul etmiyo kayıt olmadan önce girmek lazımmış o kodu
Dayı kodu heryerde denedik olmadı . Ekran görüntüsü atarsan millet görsün bilsin yapsinNFS1500
Üye korurken nfs10 yazıyorsunNasil aldin dostum bende bonus bulunamadi diyor kodda seviye 1 dogrulama yaptim mail dogrulama yaptim ama sms dogrulama nasil ypiliyor bulamadim
Üye olmadan önce yazmak lazımdı kodu şimdi yazsakta kabul etmiyoUye olduktan sonraen alttaki kisma yaziyorsunuz. Sms ve maili onaylayin ayarlardan bilgileri doldrup seviye 1i tamamlayin. Oyunlara girerkende usdtye ayarlayin birimi. Bu site oduyor p.c etmeyin parayi bugun herkes cekti
Bu dedigin dogruysa uye olurken kod girmesik bosa uye olduk simdiBu da işinize yarar belki nfs10 koduyla uye olup nfs1500 le bonusu aliyosunuzEkli dosyayı görüntüle 688364
Twitter telegramkodu kısmı en altta tekliflerdeDayı kodu heryerde denedik olmadı . Ekran görüntüsü atarsan millet görsün bilsin yapsin
Nereyenfs1500 yazın dönüş kısmına
Yalnız sporda geçerli mi acaba?
Ben oynadım 7 usdt verdiAlıp oynayan var mı?
Nakit mi eklendi spin mı oyunda çıkmadınfs1500 yazın dönüş kısmına
Yalnız sporda geçerli mi acaba?
Helal knk olduAyarlara gir ordan genel yazan yere tikla oradanda teklifler kismina bas en bastaki yere gir