- 1,800
- 524
- 113
Arkadaşlar nfs1500 kodu hangi oyunda geçerli bir insan evladı söyleyebilir mi
Nasıl acildi kanka bizimki hala bloke ne yaptinda acildihesap açıldı beyler benim bu arada
Sweet bonanza 1000Arkadaşlar nfs1500 kodu hangi oyunda geçerli bir insan evladı söyleyebilir mi
Yok orda ustd olarak giriyorumSweet bonanza 1000
Ne yapmış olabilirim seviye 2 doğrulamayı kendileri onayladı zaten telefon ve mail için de gelen kodu giriyorsun bu kadar bonuslar kısmından bonus tamamlanmış olarak gözüküyor çevrimi de tamamladımbısey yapmısındır hatalı
Ustd degil usdYok orda ustd olarak giriyorum
vpn kullandın mıSitede destek yok bir şey yok kafalarına göre işlem yapıyorlar bir de biz hatalı çıktık yani yatırım yapsak kafalarına göre sıfırlasalar bizim hatamız olacak
Dost bak son kez yazıyorum vpn kullanmadım multi değil 2 kod kullanmadım telefonu doğruladım kimlik doğruladım 2 seviye doğrulama yaptım kendileri onayladılar telefon numarasını onayladım e posta zaten hesap açarken onaylıyorsun hala nasıl bir hata arıyorsunvpn kullandın mı
bi tek sana niye yapsınlarDost bak son kez yazıyorum vpn kullanmadım multi değil 2 kod kullanmadım telefonu doğruladım kimlik doğruladım 2 seviye doğrulama yaptım kendileri onayladılar telefon numarasını onayladım e posta zaten hesap açarken onaylıyorsun hala nasıl bir hata arıyorsun
Bakayımkanka nfs10 la kaydoluyon nfs 10 giriyon sonra nfs1500 giriyon
3.cü kod nfs2500 ama onun için nfs10la değilde nfs bonusla kaydolman gerekiyor
aynen oyleKendini uyanik sananlar kesin multi acti nede olsa emaille uye olunuyor diye illa bi hesaptan cevrim tamamlayip cekim reddedildi diye buraya atıyorlar. Multi acmazsaniz cekim geliyor arkadaslar siteyi keriz gibi goruyorsunuz da sizden akillilar emin olun
Kodunu yazsana kodukdm den yazdım kodunu
Bağlan desteğe sor istersen niye bakiye sıfırladınız diye site benim mibi tek sana niye yapsınlar
BağlanabilirsenBağlan desteğe sor istersen niye bakiye sıfırladınız diye site benim mi