- 2,203
- 976
- 113
bi red daha
Kaç dk Red oluyorbi red daha
Konu kilitlenmesin borus bitti yazılsın sadece burada çekmeye çalışanlar konuşsun şimdi başka konu açarlar@Shellac baskanıum bonus kodları bıtmıs bosa uye olmasın mıllet kıtlermısın konuyu
Kaç dk da Red veriyor knkagüzel bonustu çekenler çekti
biz multiciler yüzünden başını aldık gibi duruyor
kral ben swwet 1000 giriyomda ebende gozukmuyo spınler neden extra bısey yapmak gerekıyımuBen çekim verdim 2 dakika once 50 dolar ödeyeceğini pek sanmıyorum ama bir umuttur yaşamak
araya kaynadık yemin ederimçekmi iptal edilenler geçmiş olsn destek multi kullanmadığım halde bunu dedi
Bonus İhlali:
Bonus teklifini kötüye kullanma girişimi, bonusun ve tüm kazançların kaybedilmesine neden olabilir ve oyuncunun hesabı askıya alınabilir. Bonus ihlali şunları içerebilir ancak bunlarla sınırlı değildir:
- Bonusu talep etmek için birden fazla hesap oluşturmak.
- Oyuncunun IP adresini gizlemek veya değiştirmek için VPN, proxy veya diğer yöntemleri kullanmak.
- Teknik hataları veya sistem arızalarını kötüye kullanarak haksız avantaj elde etmek.
Böyle sitelere üye olurken WiFi değil mobil veri ile olun her zaman aklınızda bulunsun bu arada kaç dk da iptal ediyor söylersenaraya kaynadık yemin ederim
Bende multi değilim para 540 dolar oldu. Çekim yapamıyorum çekim verirken hata veriyorMulti yapmadım çekim verdim bakalım gelecek mi
kanka çekimi verdim hesap kapandıBöyle sitelere üye olurken WiFi değil mobil veri ile olun her zaman aklınızda bulunsun bu arada kaç dk da iptal ediyor söylersen
kod bitti kodyahu 1 kısı yazsın artık bh kodumun spınlerı neden oyunda cıkmıyor a