- 1,876
- 1,007
- 113
beyler yardımcı olacak birisi var mı üye oldum kod girmeden daha sonra kod sayfasında en üste nfs10 girdim otomatik olarak orada kaldı o ama bonus eklenmedi ne yapmam lazım
Hacı kb sakın ama anladık her 4 dk da bi anons geçme gelince yazarsın32 dk oldu ses yok bakalım yine patladım herhalde neyse hayırlısı olsun gelenleri tebrik ederim biz yine sapını aldık
Ekli dosyayı görüntüle 688525
Begenmiyorsan üstüme tıkla yoksay var oraya baz birahane yazdıklarım düşmez bbHacı kb sakın ama anladık her 4 dk da bi anons geçme gelince yazarsın
Teşekkür ederim dost 50 dolar onaylandı konuyu açtığın için kimse Teşekkür etmemiş ben edeyim 2024 de gördüğüm en iyi ilk 3 bonus arasına girerDostlar 50 fs veriyor site 10 kat çevir 50 dolara kadar çekim yapabilirsiniz.
KOD: NFS10
PROMOSYONLARDA DETAYLAR YAZIYOR
FS BET DEĞERİ: 0.20 $
Site hakkında bir bilgim yok bende şimdi gördüm. Site altyapısı kaliteli ödeme yapicagini düşünüyorum, herkese bol şans.
Multi değilse korkma reis multiyse bekleme hic32 dk oldu ses yok bakalım yine patladım herhalde neyse hayırlısı olsun gelenleri tebrik ederim biz yine sapını aldık
Ekli dosyayı görüntüle 688525
TebriklerTeşekkür ederim dost 50 dolar onaylandı konuyu açtığın için kimse Teşekkür etmemiş ben edeyim 2024 de gördüğüm en iyi ilk 3 bonus arasına girer
8 dolar cikti kasa 70 dolar cekim vereyimmi acaba 50Tebrikler
Şuan alabiliyormusun bitti diyor bana8 dolar cikti kasa 70 dolar cekim vereyimmi acaba 50
BitmişŞuan alabiliyormusun bitti diyor bana
Darısı başıma kaçta vermiştin talebiTeşekkür ederim dost 50 dolar onaylandı konuyu açtığın için kimse Teşekkür etmemiş ben edeyim 2024 de gördüğüm en iyi ilk 3 bonus arasına girer
30 dk da herkese geliyorDarısı başıma kaçta vermiştin talebi
Ben 21.35de verdim hala beklemede30 dk da herkese geliyor
30 dk da herkese
21.36 dan beri beklemede30 dk da herkese geliyor
Yok baya oldu alalı benŞuan alabiliyormusun bitti diyor bana
Daha 20 dakika önce cektimBonus siteye agir geldi galiba ödeyemiyor