- 5,156
- 3,504
- 113
3 kez cekim verdim iptal oldu bende sıfırladim sokarim bunlarin ingilizcesine ...
Çekim geldi teşekkürlerDostlar 50 fs veriyor site 10 kat çevir 50 dolara kadar çekim yapabilirsiniz.
KOD: NFS10
PROMOSYONLARDA DETAYLAR YAZIYOR
FS BET DEĞERİ: 0.20 $
Site hakkında bir bilgim yok bende şimdi gördüm. Site altyapısı kaliteli ödeme yapicagini düşünüyorum, herkese bol şans.
Kanka ilk çekimde mi geldi benim 3. De iptal anasını satayımÇekim geldi teşekkürler
Bide çekimde hangi uygulamayı kullandinÇekim geldi teşekkürler
Paribu . Ben ordan cektimBide çekimde hangi uygulamayı kullandin
3.de geldi canlı destek ulaştım çevriminiz tamamlanmamış dedi 84 dolar daha çevir dedi çevirdim çekim verdim 5 dk içinde geldiKanka ilk çekimde mi geldi benim 3. De iptal anasını satayım
Kanka biz canlıya yaziyoz cevap vermiyo anasını satayım3.de geldi canlı destek ulaştım çevriminiz tamamlanmamış dedi 84 dolar daha çevir dedi çevirdim çekim verdim 5 dk içinde geldi
BTC Türk yeni üye oldum hatta önceden hesabım yoktu anlamam kriptodanBide çekimde hangi uygulamayı kullandin
Canlıya bağlanRed sebebi ne yazio
Ben aviator oynadim bakiyeyi yukselttim sonra slotda ufak miktarlarla baya uzun bir süre çevrim yaptım odedilerSpor oynayıp çekim yapan varmı yada slot dışı
Ben spor yaptım 5 dolara ama yattti kalan bakiyeyi şansa 1 dolardan çevirdim oyuna aldı tam çevrimi tamamlayacak şekilde oldu 20 dolar çektim sonra ilk çekimde attıSpor oynayıp çekim yapan varmı yada slot dışı
Siteyi coluk cocuk kurmus chat gecmisinden isimlerini silicek kadar kafaları calısmıyor yakında alınır bunlar içeri 10k$la sitemi acılır3 kez cekim verdim iptal oldu bende sıfırladim sokarim bunlarin ingilizcesine ...
Multi muhabbeti geçtikten sonra çevrimi yaptım ben ödeme geldi banaVay be millet ödemesini almış
biz multiciler yüzünden 10 dolar gibi
küçük bi meblağa çöktüler
vay be harbiden vay be
Bitmiş arkadaşlar desteğe bağlandım bitmiş alamayanlar bittiğinden alamıyor.Ortaklık kısmında kod yeri nerede ajq