Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ebitbet 50 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,414
957
113
Öncelikle sözüm şu Multi açan lavuklar ne kadar varsa nerede görürseniz ihbar edin bildiri var Ban yesinler
2 olarak bugün akşam kapanan hesabım bu sabah canlı desteğe yazdım İngilizce adamlar hesabımı açtı
Ve 50 dolar çekim yaptım
Hesabı kapanan arkadaşlar canlı desteği yazın hesapları açıyorlar ama İngilizce yazmanız gerekiyor çeviriden yaparsınız

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,645
14,670
113
Öncelikle sözüm şu Multi açan lavuklar ne kadar varsa nerede görürseniz ihbar edin bildiri var Ban yesinler
2 olarak bugün akşam kapanan hesabım bu sabah canlı desteğe yazdım İngilizce adamlar hesabımı açtı
Ve 50 dolar çekim yaptım
Hesabı kapanan arkadaşlar canlı desteği yazın hesapları açıyorlar ama İngilizce yazmanız gerekiyor çeviriden yaparsınız
Kral şimdiden üyelik açsam hesap mı kapatıyor burası

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,645
14,670
113
Elbet ararlar Buradan nasıl olsa ulaşırlar bana o zaman bak nasıl ekletiyorum şimdi eklemedi bu kodu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,645
14,670
113
Muro reis ben dün açtım bakiye de vardı 120 dolar kapanmıştı sabah yazıp açtırdım
Çok iyi olmuş Tebrikler Vallahi biz de almaya çalışıyoruz kodu vermedi Ya dün görmedik ki yoktuk şimdi olsaydı iyi olurdu da sağlık olsun ya zaten yarın öbür gün ulaşırlar buradan o zaman o bonusu alırım diyeceğim üye olmuştum bonusu verilmemişti O yüzden devam etmemiştim siteyi denemeden devam etmem eklerler

Ziznelican

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
343
82
28
Merhaba arkadaşlar supertin fri spin verdi bana kazanç sağladım 1500 TL ama çekim için 100 TL yatırım istiyor yok mu yardımcı olabilecek bir dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...