- 5,540
- 9,967
- 113
Evet 17.30 daki tek de gelirse gelir gibi4 lu ganyan oynadınmi benim kuponu reis devam esiyor
Evet 17.30 daki tek de gelirse gelir gibi4 lu ganyan oynadınmi benim kuponu reis devam esiyor
Kanka inan belki hile hurdanin en az döndüğü yerdir ama hiç anlamıyorum bunureis emin ol altılı daha iyi
Kırsevil de geldi hadi bakalımTebrikler 7 de geldi
hayırlı olsun şimdiden reis takımız geldi geldi bu kupon say iyi oynamissin
tekim geldi dost son ayak da Birtane ganyan güzel at gelirse güzel Bi miktar aliriz dostKırsevil de geldi hadi bakalım
Valla siz vuracakmissiniz gibi geliyor 😂😂Kırsevil de geldi hadi bakalım
tesekkurler dostBol şanslar keşke bizde oynayabilsek 🤣
Hadi ins gelsin biri bu 4 ludentekim geldi dost son ayak da Birtane ganyan güzel at gelirse güzel Bi miktar aliriz dost
Valla inşallah gelir güzel bir kazanç alırsınıztekim geldi dost son ayak da Birtane ganyan güzel at gelirse güzel Bi miktar aliriz dost
Reis arkadaş oynadı benim kuponu iyi yapti reis 6 limda 1ayaktan yatti ya devam ediyordum dün 124 milyarı kaçırdım 5 de kaldımValla siz vuracakmissiniz gibi geliyor 😂😂
inşallah dostValla inşallah gelir güzel bir kazanç alırsınız
Olsun illaki bir yerden sen vuracaksin hissediyorumReis arkadaş oynadı benim kuponu iyi yapti reis 6 limda 1ayaktan yatti ya devam ediyordum dün 124 milyarı kaçırdım 5 de kaldım
kupona bak reis buda devam ediyordu 2 numara tek attığım at 2.oldu burun farkıyla alsa yarısı son ayakta gelir muhtemelenBende oynayacam bundan sonra 😂 yanlız önce bana öğretin şunu 😂
banada öyle geliyor reisOlsun illaki bir yerden sen vuracaksin hissediyorum
Sen ganyan diye bir konu aç oradan kuponları paylaş eğitimde ver ona yonelelim iddaa slotla olacak iş değilinşallah dost
Canımı sıkma nazar boncuğu olsunkupona bak reis buda devam ediyordu 2 numara tek attığım at 2.oldu burun farkıyla alsa yarısı son ayakta gelir muhtemelen