- 3,044
- 1,570
- 113
Hadi inşallah ama bizede at kuponu para olursa oynayalım bizdebanada öyle geliyor reis
Hadi inşallah ama bizede at kuponu para olursa oynayalım bizdebanada öyle geliyor reis
Ya reis güzel paraydi 125 k 2 misli alacaktim 25 oranlı 7 oranlı 9 oranlı atları buldum yaCanımı sıkma nazar boncuğu olsun
Bu geçmiş bundan sonra oynayacaklarını at
Nasipde yokmuş kral öyle düşün ama ben inanıyorum sana sen buradan valla güzel para alacan kalbimden öyle geçiyorYa reis güzel paraydi 125 k 2 misli alacaktim 25 oranlı 7 oranlı 9 oranlı atları buldum ya
dost eskiden oynardım güzel para almıştım çok uzun zamandır oynamıyorum reis bırakmıştım tekrar bulastimBu zamana kadar at yarışından kâr elde ettin mi ?
Bu işe gripte iflah olan yok spor bahsi oyna daha iyi en azından daha az kayıpla daha fazla zevk alırsındost eskiden oynardım güzel para almıştım çok uzun zamandır oynamıyorum reis bırakmıştım tekrar bulastim
Merak ediyorum bu paraya ne kadar alacanbuyur reis takip et 6 at var geldi gibi kupon 4 lu ganyan çok para vermez ama son ayakta bir essek gelirse iyi para alırız Ekli dosyayı görüntüle 518708
Reis zaten spor oynuyorum dün başladım geri buna dostBu işe gripte iflah olan yok spor bahsi oyna daha iyi en azından daha az kayıpla daha fazla zevk alırsın
Umarım kazanırsınReis zaten spor oynuyorum dün başladım geri buna dost
Buna çok yüksek basmadan arada oynican 2012 yada 13 de 4 tl ye adamın biri 4 milyon almistiBu zamana kadar at yarışından kâr elde ettin mi ?
Reis su haliyle tahminim 400 500 verir ama son ayakta güzel bir ganyan gelirse daha çok verirMerak ediyorum bu paraya ne kadar alacan
Kanka öyle deme iddaa daha beter bunda 50 100 liraya çok çok fazla para kazanma şansın var ama iddaa şuan en beteri ve artık her adım şikeBu işe gripte iflah olan yok spor bahsi oyna daha iyi en azından daha az kayıpla daha fazla zevk alırsın
Güzel para almış hemde 2012 deBuna çok yüksek basmadan arada oynican 2012 yada 13 de 4 tl ye adamın biri 4 milyon almisti
Hadi inşallahReis su haliyle tahminim 400 500 verir ama son ayakta güzel bir ganyan gelirse daha çok verir