- 7,501
- 4,313
- 113
yOk reis 5 de ödemiyor
Kupon 5 de kaldı.. Birşey kazanmadı ki cokda birşey wermez altiliYok valla oynamadım para yok ki mertinho oynadı 🤣
Evet son 200 metrede atak yaptı aldiKeşke 12 tl den 8 misli oynasaydım o diil de son koşuda son ana kadar 5 numara mı ne liderdi
Kanka emin ol bence iddaa dan çok karlı gibiKupon 5 de kaldı.. Birşey kazanmadı ki cokda birşey wermez altili
Böyle kalabalık koşularda ikili kovalamak lazimKeşke 12 tl den 8 misli oynasaydım o diil de son koşuda son ana kadar 5 numara mı ne liderdi
altılı 5 de kaldı dost 4 lu tuttu son ayak ganyan ne bilmiyorum ama dağıtılacak para çok 7 milyonKupon 5 de kaldı.. Birşey kazanmadı ki cokda birşey wermez altili
Neeee 7 milyon mualtılı 5 de kaldı dost 4 lu tuttu son ayak ganyan ne bilmiyorum ama dağıtılacak para çok 7 milyon
Dostum bana mi diyon 😃😃 ortalama her gün oynuyorum oynamasamda takip ediyoruz iddaa 2. PlanKanka emin ol bence iddaa dan çok karlı gibi
Ne bileyim öyle bir yorum yapınca bende seni iddaci tayfa sandım 🤣🤣Dostum bana mi diyon 😃😃 ortalama her gün oynuyorum oynamasamda takip ediyoruz iddaa 2. Plan
evet reis hatta 8 milyon dağıtılacak hasılat baya yüksekNeeee 7 milyon mu
Kardeşim hewesini kırmayim misli değilse para wermez 4.6 ganyan war.. 4lü ganyan parası mı 7m 4lü parasi tewsizi ayri oluyoraltılı 5 de kaldı dost 4 lu tuttu son ayak ganyan ne bilmiyorum ama dağıtılacak para çok 7 milyon
son ayak 4.30 ganyan var dost fazla para vermezKardeşim hewesini kırmayim misli değilse para wermez 4.6 ganyan war.. 4lü ganyan parası mı 7m 4lü parasi tewsizi ayri oluyor
Bana bunu acil ogret en hizlisindan 😂evet reis hatta 8 milyon dağıtılacak hasılat baya yüksek
Misli mi wurdun sen tek misli mison ayak 4.30 ganyan var dost fazla para vermez
keşke misli yapaydim dost 1 misliydiMisli mi wurdun sen tek misli mi
dost vurdun kuponu ama fazla para vermez gibiKeşke 12 tl den 8 misli oynasaydım o diil de son koşuda son ana kadar 5 numara mı ne liderdi
Oha aq altılı 13k wermiş 1 süprizekeşke misli yapaydim dost 1 misliydi