- 422
- 546
- 93
Adamsın hemen olduBurayi iyi dinleyin kyc 1 yapicaklar türkiye seciyoruz onaylanmiyor dogrudur sonrasinda tekrar ulkelerden her hangi birine tiklayin sonrasinda tekrar türkiyeyi secin dogrula deyin onaylaniyor
Adamsın hemen olduBurayi iyi dinleyin kyc 1 yapicaklar türkiye seciyoruz onaylanmiyor dogrudur sonrasinda tekrar ulkelerden her hangi birine tiklayin sonrasinda tekrar türkiyeyi secin dogrula deyin onaylaniyor
Kanka önce başka ülke seç sonra tekrar Türkiyeyi seç sonra işlemleri kaydet tamamlandı yazacakArkadaşlar KYC neden onaylamıyor
Zaten bizden sadakayı zorla alırlar da dost yeterki gelsin bizde veririz zaten sigara yok laynAbi senin ödeme gelsin harbi sadaka ver 😁😁😁
Abi senin ödeme hayla gelmedi miBence bu tgde ki bilgi (12 ye kadar ödenecek) doğru olsaydı şuanda yavaş ödemeye baslarlardi oda yalan hiç hareket yok
Hayır demekten sıkıldım ama malesefAbi senin ödeme hayla gelmedi mi
O zamanlar mesaj yoktu mektuplasiyorduk dost mektuplar bir ayda gelince 3 gün 3 dakika gibi geliyorduzamanında tempobetten 6 k çekmiştim, 3 günde ödenmişti. o zamanlar ne sabırlıymışım
Ödeme bonus falan yok şuanKısa bilgi geçecek var mı acaba ona göre üye olalım
Bekle şuan kod pasif tekrar aktif olma ihtimali varKısa bilgi geçecek var mı acaba ona göre üye olalım
Uhh çok takmışlar seni abiHayır demekten sıkıldım ama malesef
2015 falandı sanırım, iphone 6 almıştım 1.400 liraylaO zamanlar mesaj yoktu mektuplasiyorduk dost mektuplar bir ayda gelince 3 gün 3 dakika gibi geliyordu
Bir süredir çekim geldi diyen de kalmadı, daha önce iki kere almıştım bu altyapıdan da ilk kez bu kadar uzun sürdü, fakat onlarda kazanç limitsiz değildi, 300 500 lira ödediler, belki o da biraz yavaşlattı burda işleri.Ödeme bonus falan yok şuan
Bi kacak leaderinide biz içelim ozaman 😂😂Vermezssek adam değiliz dost yeterki gelsin senin penisin sağolsun dost
Hangi moderatör knkArkadaşlar moderatörle konuştum kod gün içinde tekrar aktif olacakmış üye olmayanlar beklesin