- 1,344
- 558
- 113
Dost banada at harçlık ben öğrenciyim 😁 ve 2800tl borç var sevaba girersin dua ederimArada burdan gelenlerle size harçlık atıyorum, sizin için
Dost banada at harçlık ben öğrenciyim 😁 ve 2800tl borç var sevaba girersin dua ederimArada burdan gelenlerle size harçlık atıyorum, sizin için
Dostum o iş öyle değil işte yeri gelir 100k atarsın yeri gelir 30 freespinin peşinden koşarsın bende 50-100k yatırdığım aylar oluyordu artık yatirmiyorum o kadar bonus kovaliyorum o daha mantıklı zaten vermiyorMadem o kadar paran var deneme bonusu konusunda ne işin var o kadar parası olan adam gider oynar deneme falan işi olmaz
bonus kovalamakta sorun görmüyorum bende gelirse yatırım yapmadan bedava para kazanıyorsun gelen bonus paranı alır normal sitene yatırım yapar devam edersinDostum o iş öyle değil işte yeri gelir 100k atarsın yeri gelir 30 freespinin peşinden koşarsın bende 50-100k yatırdığım aylar oluyordu artık yatirmiyorum o kadar bonus kovaliyorum o daha mantıklı zaten vermiyor
Aynıyız bende aynı saatte verdım 2.talebıÖdemiyor 18 saatin üstüne 5.52de iptal ettiler yeniden verebilir yazdilar verdim suan 4 saate gidiyor yine isleme almadilar.