- 27,338
- 25,187
- 113
Dost senin Ankara'da sayın vardı şu isle ilgilen paramı gondersinler yoksa Rus erkeklerini öldüreceğim Rusya ya kral olacağım bakPBIQWHEBHUOWEBJIQW
Dost senin Ankara'da sayın vardı şu isle ilgilen paramı gondersinler yoksa Rus erkeklerini öldüreceğim Rusya ya kral olacağım bakPBIQWHEBHUOWEBJIQW
Hemen ilgileniyorum..Dost senin Ankara'da sayın vardı şu isle ilgilen paramı gondersinler yoksa Rus erkeklerini öldüreceğim Rusya ya kral olacağım bak
Aradılar konuştum. Ödemeler yapılacak dedi. Watsaptan yazacağım dedi. İptal ettirmek istersen kullanıcı adını vercemAdamsın ahmtshn10 kulanıcı adım
En azından şu @Yusem42 nin 30 doları odesinler bari olmuyor böyle sigara alacak adamHemen ilgileniyorum..
@JayJayOkocha saat 11:45 dost
Ödeyin artık şu paraları valla paramızla rezil oluyoruz bu ne saçma şeydir ayıp yaEn azından şu @Yusem42 nin 30 doları odesinler bari olmuyor böyle sigara alacak adam
Çok öyle paramız diye sahiplenmeyelimde tabi haklisinÖdeyin artık şu paraları valla paramızla rezil oluyoruz bu ne saçma şeydir ayıp ya
O değilde yalan olursak kendi paramdan çok senin paran koyar banaYalan Olduk gibi geliyor
Makara yapıyoz haco abi gül diye. Yoksa şizofrene bağlamadık o kadar ama gelseydi iyi olurdu tabiiÇok öyle paramız diye sahiplenmeyelimde tabi haklisin
Sorma ya ben şizofren olmaya 5 kala gibi bir yerdeyimMakara yapıyoz haco abi gül diye. Yoksa şizofrene bağlamadık o kadar ama gelseydi iyi olurdu tabii
Sen 12 saat benim 14 saat oldu12 saattir bekliyoruz ya
Silmisler bakiyeni demiBenim iptal edilmiş siteye yatırarak çekmeyi denemiştim
AynenSilmisler bakiyeni demi