- 1,404
- 1,210
- 113
Geldi mi senin ödemeKanka çekimi iptal etmek istiyorum diceksin hepsi bu iptali onaylıyor musun diyor evet dicen para sana iade olacak tekrar çekim vercem bu hepsi
Geldi mi senin ödemeKanka çekimi iptal etmek istiyorum diceksin hepsi bu iptali onaylıyor musun diyor evet dicen para sana iade olacak tekrar çekim vercem bu hepsi
Reis bekleyin hemen çıkmayın 10-15 dakkaya baglaniyo otomatik zaten ilk baş kimse yok gibi görünüyor ama sonradan bağlanıyorcanlıya nasil bağlandın
Valla 2 maç yaptım kanka o sonuçlanan güzel gidiyo sonuçlanan ondan sonra vercem bilgi veririm sana mutlakaGeldi mi senin ödeme
Tamam reisValla 2 maç yaptım kanka o sonuçlanan güzel gidiyo sonuçlanan ondan sonra vercem bilgi veririm sana mutlaka
Kardeş bahsettiğim link ile sitenin ne alakası varVermezssek adam değiliz dost yeterki gelsin senin penisin sağolsun dost
deneyelim bakalım reisimReis bekleyin hemen çıkmayın 10-15 dakkaya baglaniyo otomatik zaten ilk baş kimse yok gibi görünüyor ama sonradan bağlanıyor
Yat uyu kanka bir bakmışsın para gelmiş Noel Baba sanada uğrar kankaBen uyuyorum yeter artık para falan yollamaz bunlar daha akşama anca gelir
yav benim sıra 0.sirada takili kaliyo bu neyReis bekleyin hemen çıkmayın 10-15 dakkaya baglaniyo otomatik zaten ilk baş kimse yok gibi görünüyor ama sonradan bağlanıyor
Tmm bekle orda sakın çikma baglanacakyav benim sıra 0.sirada takili kaliyo bu ney
30 dk beklemistim en sonTmm bekle orda sakın çikma baglanacak
Ben denedim gelrise yazarım burayaiptal edip yeniden vermek mantıklı mı yoksa bekleyelimmi sizce
tamamdır dost tsklerBen denedim gelrise yazarım buraya