Bağlanıp sor bakalım neden bakiye silindi, iptal sebebine ne yazıyor çekim iptaline
Bağlanıp sor bakalım neden bakiye silindi, iptal sebebine ne yazıyor çekim iptaline
Kullanıcı adın ne
o zaman gelir birazdanDostum iptal oldu tekrar talep verdim şimdi de devam etmekte yazıyor
ne zaman aktif olur reis. konuyu kaçırmışız.Tekrar aktif olacak üzülme
Ödenir devam etmekte diyorsa gelir hemenDostum iptal oldu tekrar talep verdim şimdi de devam etmekte yazıyor
Yusem42Kullanıcı adın ne
Yarım saattir bekliom canlıBağlanıp sor bakalım neden bakiye silindi, iptal sebebine ne yazıyor çekim iptaline
Site daha dünün ödemelerini bitiremedi bu işlemler bitmeden kod tekrar aktif olmaz. Ödemeler de geceye kadar anca biter daha bekleyen çok kişi var3 de aktif olacak lafıda dümen çıktı
Anladım dostum kaçırdım biz göremedik bakalım devam ettirirlerse alırızSite daha dünün ödemelerini bitiremedi bu işlemler bitmeden kod tekrar aktif olmaz. Ödemeler de geceye kadar anca biter daha bekleyen çok kişi var
Dahası da var daha da açılacakBu alt yapıda son 3 ayda çok fazla site açıldı arkasında kim var acaba bunların çok merak ediyorum. Ve adı sanı duyulmamış siteleri bizim aç köpek telegram grupları olan adminler dolar ile oynanılıyo diye global site diye tanıtıyorlar. gambi, jackbom, efsino, mrgamb diye gidiyor.
tekrar cekim verBenimde şimdi iptal ama bakiye duruyor multi filan değilim zaten şimdi ne olacak