- 972
- 350
- 63
Dm gelonu nasıl yapıyoruz
Dm gelonu nasıl yapıyoruz
Biz girdikde noldu 18 saat bekletip iptal oldu yeni verdik hala bekletiyor bu site ufak miktari hep odedi büyükleri bence ödemedionu nasıl yapıyoruz
Hayırlı olsun skor tahminin var mı bu akşam için 😄
Güle güle harca bende bekliyorum
Burda 300 ve 400 dolar iki kişiye ödedi telegramdada birine 1850 dolar ödedi gördüm bizzatBiz girdikde noldu 18 saat bekletip iptal oldu yeni verdik hala bekletiyor bu site ufak miktari hep odedi büyükleri bence ödemedi
çok kazanç olunca sitede demekki kodu iptal edip ref link muhabbetini ortaya koydular galibaBurda 300 ve 400 dolar iki kişiye ödedi telegramdada birine 1850 dolar ödedi gördüm bizzat
Bız 298 ı beklıyoz daha cok bklerız gıbı19 saattir bekliyorum odesinde 154 ustdyi görelim hala belliki para bekliyorlar
Evet çünkü telegram gurubunda olan üye sayisinin nerdeyse 2 katı çekim talebi verilmiş hem multi muhabbeti hemde gurup dışına sızma olayı falan artık kontrol ederek yapıyorlarçok kazanç olunca sitede demekki kodu iptal edip ref link muhabbetini ortaya koydular galiba
Ne parası kardeşim adamlar cebinden 10 milyon dolar çıkarır.kriter yok burda ki linkten üye olanların bazılarına ödeme yaptılar benim gibi bazılarına ödeme yapmadılar. Bir kriter yok yani saçma salak bir şey. Ben sinirle 18 saat bekledim biraz da uslubum bozuldu. Çekimi gelen herkes güle güle kullansın afiyet olsun.19 saattir bekliyorum odesinde 154 ustdyi görelim hala belliki para bekliyorlar
Fedo bi sen mi alamadın ödemeHala dewam mi mikalenjelo
Sendemi alamadın dost daha vay 1 gün olmuş19 saattir bekliyorum odesinde 154 ustdyi görelim hala belliki para bekliyorlar
Bitti onun için hata veriyorReferans linki ile üye oldum KOCABURUN33 kodunu yazıyorum hata veriyor
Herhalde gelmeyecek reis sebil degilki adamlar güzel bir etkinlik yaptılar bittibu arada arkadaşlar yeni kod paylaşımı olmayacakmış onu sordum canlı destek olmayacağını belirtti
Ekli dosyayı görüntüle 699908