Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrebags

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
388
541
93
Öyle millete üst perdeden konuşup kendini birşey sandığın sürece bunlar hep başına gelecek
Kral benim yatırımlar 350 400₺ Değil ki - 20 50 k₺ Bandında işlem yapıyorum. Betler 4₺ 10₺ Den değil. Tek satın alımlarım 10K. Tabi Ben kazandıkça Gizliden de olsa sizin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sonuçta deneme bonuslarıyla geçim sağlayıp kendinize yetmeye çalışıyorsunuz

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
550
230
43
Bonus devam ediyor mu acep

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
Taktiği falan yok ortak kodu yazmayani siliyor bakiyesi beklemede olan yazarsa kodu atarım hic bi karşılık falan beklemiyorum işi görülsün herkes parasını alsın
Aynen reis dedi ortaklık kodunu yapmamistim belkide gondermiceklerdi. Paylaşım yaptı bende girdim kabul etti sağolsun.

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
103
43
Kral benim yatırımlar 350 400₺ Değil ki - 20 50 k₺ Bandında işlem yapıyorum. Betler 4₺ 10₺ Den değil. Tek satın alımlarım 10K. Tabi Ben kazandıkça Gizliden de olsa sizin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sonuçta deneme bonuslarıyla geçim sağlayıp kendinize yetmeye çalışıyorsunuz
Madem o kadar paran var deneme bonusu konusunda ne işin var o kadar parası olan adam gider oynar deneme falan işi olmaz

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
103
43
Ayriyeten kime ne faydan olmuş paylaş burada alem yiğit görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...