- 220
- 103
- 43
Bir anlık gazla kendini acun Ilıcalı falan sandı ama arkaya kaçtıAğlama fazla dünki gibi 340 dolar ne kadar yapıyordu falan yaz tatmin olursun 😂😂
Bir anlık gazla kendini acun Ilıcalı falan sandı ama arkaya kaçtıAğlama fazla dünki gibi 340 dolar ne kadar yapıyordu falan yaz tatmin olursun 😂😂
Nedır taktıkÇekemeyen DM atsın taktiği anlaticam
Taktiği falan yok ortak kodu yazmayani siliyor bakiyesi beklemede olan yazarsa kodu atarım hic bi karşılık falan beklemiyorum işi görülsün herkes parasını alsınÇekemeyen DM atsın taktiği anlaticam
Ya dostum ben adama yazdım yazacağımı şimdi çeker birazdanTaktiği falan yok ortak kodu yazmayani siliyor bakiyesi beklemede olan yazarsa kodu atarım hic bi karşılık falan beklemiyorum işi görülsün herkes parasını alsın
Yardımcı olduysan ne mutlu sana benim gayem herkes çekim yapsınYa dostum ben adama yazdım yazacağımı şimdi çeker birazdan
Kral benim yatırımlar 350 400₺ Değil ki - 20 50 k₺ Bandında işlem yapıyorum. Betler 4₺ 10₺ Den değil. Tek satın alımlarım 10K. Tabi Ben kazandıkça Gizliden de olsa sizin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sonuçta deneme bonuslarıyla geçim sağlayıp kendinize yetmeye çalışıyorsunuzÖyle millete üst perdeden konuşup kendini birşey sandığın sürece bunlar hep başına gelecek
Tabi kardeşim 2 gündür açıkta bekliyorlar aman kaçırmaBonus devam ediyor mu acep
Aynen reis dedi ortaklık kodunu yapmamistim belkide gondermiceklerdi. Paylaşım yaptı bende girdim kabul etti sağolsun.Taktiği falan yok ortak kodu yazmayani siliyor bakiyesi beklemede olan yazarsa kodu atarım hic bi karşılık falan beklemiyorum işi görülsün herkes parasını alsın
Ooo tebriklerBenimki geldi dost
TerstendeneKod ne yanlıs dıyor
adam akıllı bir soru sorduk ironiye vurmana gerek var mı gercekten 160 sayfa konu sormam normal degil miTabi kardeşim 2 gündür açıkta bekliyorlar aman kaçırma
Pardon kardeşim dün gece 00:00 da sonlandıadam akıllı bir soru sorduk ironiye vurmana gerek var mı gercekten 160 sayfa konu sormam normal degil mi
HmmPardon kardeşim dün gece 00:00 da sonlandı
Madem o kadar paran var deneme bonusu konusunda ne işin var o kadar parası olan adam gider oynar deneme falan işi olmazKral benim yatırımlar 350 400₺ Değil ki - 20 50 k₺ Bandında işlem yapıyorum. Betler 4₺ 10₺ Den değil. Tek satın alımlarım 10K. Tabi Ben kazandıkça Gizliden de olsa sizin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sonuçta deneme bonuslarıyla geçim sağlayıp kendinize yetmeye çalışıyorsunuz
Arada burdan gelenlerle size harçlık atıyorum, sizin içinMadem o kadar paran var deneme bonusu konusunda ne işin var o kadar parası olan adam gider oynar deneme falan işi olmaz
Ayriyeten kime ne faydan olmuş paylaş burada alem yiğit görsünKral benim yatırımlar 350 400₺ Değil ki - 20 50 k₺ Bandında işlem yapıyorum. Betler 4₺ 10₺ Den değil. Tek satın alımlarım 10K. Tabi Ben kazandıkça Gizliden de olsa sizin gibi arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Sonuçta deneme bonuslarıyla geçim sağlayıp kendinize yetmeye çalışıyorsunuz