Bırak onu boş adam 3-5 ay önce ağlıyordu burda siteden parayı millet sayesinde çekti insanlara bi ton söz verdi R yaptı kafaya takmaya değmezKafasini sqtm önce cevaplamayi öğren kendi kendine ne cevap yaziyon
Hikaye 00.00 da bittiSansa bak 00.30da bitmiş 1 dk ile kacirdik
Yapma yav gelirse haberleselim reisafiyet olsun dost üye olduk kod bitti
Kim dediSansa bak 00.30da bitmiş 1 dk ile kacirdik
Çekemedim ki ciğerim 215 Bini SildilerBırak onu boş adam 3-5 ay önce ağlıyordu burda siteden parayı millet sayesinde çekti insanlara bi ton söz verdi R yaptı kafaya takmaya değmez
Ben de diyorum bunu bi yerden tanıyorum, şimdi hatırladım ajjahaha millet 1 hafta sövmüştü buna jajahaBırak onu boş adam 3-5 ay önce ağlıyordu burda siteden parayı millet sayesinde çekti insanlara bi ton söz verdi R yaptı kafaya takmaya değmez
gecen denemden 1k cektım o parada yatırım yaptım kırırk krıırk toplam 50k cektım yatırım yaparak bu forumun denemesı cok bereketlı oluyoNeyse gelsin de üç saat bekleriz 9k yapıyor ak 🙃
Diğer kod hangisiBi kodla 30 dolar verdim vbet dolar hesabıma gelmedi diğer kodla 300 dolar oldu
Kanka kodu yazıyorm olmuyoKim dedi
malessefKod aktif değil herhalde bakmadan üye oldum vermiyor be kaçırdık mı yani
Bu altyapı genelde ödüyor dostYapma yav gelirse haberleselim reis
Oda butmus şansıma yaARROW33FS bu deneyin bide
Sırayla o zaman bu saate bizimki de gelirArkadaşın ödemesi de geldi 110 $ 22:32 vermiş
00:00 a kadardiKod aktif değil herhalde bakmadan üye oldum vermiyor be kaçırdık mı yani
Eyvallah ortaköy, kumpirine sağlıkArkadaşın ödemesi de geldi 110 $ 22:32 vermiş