- 3,213
- 503
- 113
Ortaklık kodu falan girmiş mydin?telegramdan konustugum 2-3 kisinin daha ödendi ama herkese öderler mi bilmem silinenlerde olmus galiba
Ortaklık kodu falan girmiş mydin?telegramdan konustugum 2-3 kisinin daha ödendi ama herkese öderler mi bilmem silinenlerde olmus galiba
kod yarın tekrar aktif edilecekBonus bitmiş boş yorum yapanlar yüzünden üye olduk
Benim 3 saate yaklasicak 11:43 de verdim halen bekliyoruz bakalimSon 43 dakika onların deyimine göre 3 e kadar hepsi ödenecek diyorlardı
O ne alaka dost ?Ortaklık kodu falan girmiş mydin?
11.31 de ben verdim umudum yok artıkBenim 3 saate yaklasicak 11:43 de verdim halen bekliyoruz bakalim
Ortaklık kodu girmiş mydin tekliflerdenBenim 3 saate yaklasicak 11:43 de verdim halen bekliyoruz bakalim
Telegram kanalında kocaburunun ortaklık kodundan olmayanlara sıkıntı çıkabilir diyolardiO ne alaka dost ?
Bizde yok ama bakalim artık benim üyelik eskiydi dost yeni üye olmadımTelegram kanalında kocaburunun ortaklık kodundan olmayanlara sıkıntı çıkabilir diyolardi
Ben onla üye oldum benim hala gelmediTelegram kanalında kocaburunun ortaklık kodundan olmayanlara sıkıntı çıkabilir diyolardi
Sen de problem olmaz ya kodu sonradan mı girdin tekliflerdenBen onla üye oldum benim hala gelmedi
Bildirimlerde çıkıyor mu bir şey ?Ben kodu girdim hiç birsey eklenmedi veya eklendi ben ayikamadim 00.05 gibi
Aha ilk cekim arkadaştan geldi valla tebriklerPaylaşandan Allah razı olsun
Ne kadar sürdü gelmesiPaylaşandan Allah razı olsun
Sildimref paylasmayın beyler konu kapanmasın