- 1,448
- 1,249
- 113
O zaman aralığına geleni görmedim benimde bekliyor 7 saat olacak11 ile 12 arasında çekim talebi veripte odenen veya şuan devam etmekte asamasina gelen birisi varmı aramizda
O zaman aralığına geleni görmedim benimde bekliyor 7 saat olacak11 ile 12 arasında çekim talebi veripte odenen veya şuan devam etmekte asamasina gelen birisi varmı aramizda
Valla reis benimde seninki aynı 11:43 te verdim 7 saate yaklaşıyor halen tık yok anlam veremedim nerde yanlış yaptık11 ile 12 arasında çekim talebi veripte odenen veya şuan devam etmekte asamasina gelen birisi varmı aramizda
Ben uyudum uyandım tık yok 7 saat olacakİçimde hala gelmeyecek diye korku var gelsede rahat rahat uyusam
12 den önce talep verenler arada kaynadı heraldeO zaman aralığına geleni görmedim benimde bekliyor 7 saat olacak
Sıra falan yok random yolluyorlar mk12 den önce talep verenler arada kaynadı heralde
Bı yerde yapmadik sen nerden talep verdin binance miValla reis benimde seninki aynı 11:43 te verdim 7 saate yaklaşıyor halen tık yok anlam veremedim nerde yanlış yaptık
Böyle bı random olamaz kardeşim 3 saattir elli kişinin çekim geldi fotoğrafına bakıyorum hepsi 12 den sonra talep oluşturanlar 12 den önce kimseye çekimi ulasmadi nerdeyseSıra falan yok random yolluyorlar mk
Okx benimki reisBı yerde yapmadik sen nerden talep verdin binance mi
Ödemeye devam ediyorlar hala aktif olarak bu site öyle bı site değil lavugun birine 1500 dolar ödediler 3 gibiBonus bittiyse bu bekleyenleri odemezler kesin odeyeceklerine odeyip guncelleme diyecekler hep aynisini yapiyor bu altyapi
Benim 1 saat önce ödendi 12.30 da çekmiştim11 ile 12 arasında çekim talebi veripte odenen veya şuan devam etmekte asamasina gelen birisi varmı aramizda
Bir şey değil ağa devam etmekte yazıyor yani islemde her an gelebilirGeri çekme onaylandı diyor bu nedir bilen var mı ?
Öğlenden sonra açarlar bı dahaBonus bitmiş, kabul etmiyor kodu
Bakiyeni silmislerGeri çekme onaylandı diyor bu nedir bilen var mı ?
Öderler birazdan sırann gelmiş demekGeri çekme onaylandı diyor bu nedir bilen var mı ?