- 25,226
- 12,852
- 113
Ne zaman verdin talebi ne zaman geldiDirekt çekim verdim geldi paylaşan arkadaşa tşk
Ne zaman verdin talebi ne zaman geldiDirekt çekim verdim geldi paylaşan arkadaşa tşk
Kimlik doğrulama yap binance tr indirseydin daha rahat olur setting kısmından dil Türkçe yap devam et cüzdan kısmına gir yatırma yerine tıkla usdt seç ağ seç adresi kopyala siteden çekim yerine yapistirBeyler Allah aşkına birisi bişey desin binancesi yeni indirdim heryer ingilizce bişey anlamiyorum cuzdan numarami nerden kopyalayacam
Kodu verenin telegram kanalındanerede yaziyor bunlar?
kendi kafasındanerede yaziyor bunlar?
USD sonunda t olmayacakUsdt seçmeme rağmen çıkmıyor oyunda
Burda trc 20 diye bişey yokkiprofile gir deposit de trc20 var onu seç karekodun altındaki yeri kopyala çekim adresine yapıştır
senin isin zor dostBurda trc 20 diye bişey yokki
Sakın bunu yapmayın 1 saat içinde ödemezse iptal ediyorlar para boşa gidiyorBeyler zlotta bets10 da falan usdt yatırım yapma var 15 dolar mı kazandın 500 küsür yapıyor zlotta 500 lira yazıp devam diyin size ağ adresi veriyor ve kaç dolar göndermen gerektiğini yazıyor o adresi kopyalayıp sitede trc20 ile çekime yapıştırın gönderirlerse gönderirler işte Zlottan normal çekersiniz 1 kat çevirip
Benim de öyle 5dk geçti yansımadı hala sıfırAynen bendede öyle oldu bakiyede silindi
Poposu 😂Kaynak ?
bendedeBonus aktuf diyor bonus sıfır gozukuyir
nereden öğrendinÇekimlerde yoğunluk varmış herkesinli ödenecekmiş multiler hariç seviye 1 doğrulama yapmanız gerekiyormuş