- 536
- 242
- 43
Maile kod nasıl geldi bana gelmiyor 10 dk olduÇekim verildi beyler duruma göre bilgi veririm
Maile kod nasıl geldi bana gelmiyor 10 dk olduÇekim verildi beyler duruma göre bilgi veririm
para yok ortada neyi cekecez, biz cekemeden sart surt gelir bu sorunu duzeltene kadar onlarYogunluk fazladır multiciler de girmeden hemen cekin parayı
Spinden cıkan kazancı bakiyeye yansımayan cok kişi var onu da sorsana dostÇekimlerde yoğunluk varmış herkesinli ödenecekmiş multiler hariç seviye 1 doğrulama yapmanız gerekiyormuş
Cüzdana gir yatırma yazan yere tıkla ordan bulursun usdt seçBurda trc 20 diye bişey yokki
Usd hesabinda göründü siteyi soruyosan spini kullandıktan sonrBakiye kaç dk sonra yansıyor
Ben kimlik dogrulamayi yaptım şimdi binance tr yi indirip direk şifre ile girebilir miyim yoksa tekrar mi yapacam aynı dogrulamalar8Kimlik doğrulama yap binance tr indirseydin daha rahat olur setting kısmından dil Türkçe yap devam et cüzdan kısmına gir yatırma yerine tıkla usdt seç ağ seç adresi kopyala siteden çekim yerine yapistir
Kardeşim çıkan kazancinnensporda ne slotta oynatmiyo neden acabaÇekim Talep ettik 15 dakka önce bakalım gelirse yazarım
Harbimi benim ki boşa gitti o zamanSakın bunu yapmayın 1 saat içinde ödemezse iptal ediyorlar para boşa gidiyor
Kast ettigim buydu. 25 dolar cıktı bana yansıdı da cektim, henuz beklemede yaziyor. Yansir sana da umarımpara yok ortada neyi cekecez, biz cekemeden sart surt gelir bu sorunu duzeltene kadar onlar
Nasıl oluyor sıteye cekım yardım edermısınvbete çektim beklemede ödenirse yazarım
3 seneye hicbir saglam yontem kalmaz papara payfix kripto kafani yorma herkeze basacaklar saglam gordugun yontemde kalmayacak birader3 sene sonra: arkadaslar efsino diye bi siteden paribuya cekim yapmıstım karakoldan aradılar
Telegramda da baya var bekleyin geçer dediSpinden cıkan kazancı bakiyeye yansımayan cok kişi var onu da sorsana dost
Reis spinden çıkan kazancı çektik biz direk telegramdan öyle dediler çıkan kazan çekin diye umarım doğrudurKardeşim çıkan kazancinnensporda ne slotta oynatmiyo neden acaba
ne bu kanal kodlayın bir heleReis spinden çıkan kazancı çektik biz direk telegramdan öyle dediler çıkan kazan çekin diye umarım doğrudur