- 890
- 910
- 93
Ah be birader söylüyoruz ya işlem saati 1 saati geçerse para çekimi boşa gider diye bazı arkadaşların daha öncesinde hesaptan çıkan para siteye yansımamış - cüzdana çek
Ah be birader söylüyoruz ya işlem saati 1 saati geçerse para çekimi boşa gider diye bazı arkadaşların daha öncesinde hesaptan çıkan para siteye yansımamış - cüzdana çek
ss atabilir misin reis forumdakiler icinBakıyorum dostum tether trc 20 çekim
Ne ballı adamlarsınız la nasıl bu kadar çıktı size valla hayret hayırlısı olsun kardomÖder mi
Evet hocam biz de verdik bekliyoruz çekimi 24 $direk benim kendi hesabıma düşüyor değil ödeme ilk defa kullanıyorum
Mexc tavsiye ederim kolay kullanımlıTrust wallet kullanın beyler. Paribu veya BTC kullananlar karakolda yan yana çay içerler
Dostum bana spinden 11 dolar verdi çekim vereyimmi?Yatir diyosun dostum tek dikkat etmen gereken ağ secimi (tron ağı yani trc20) olacak adres kopyalayip yapistirdiktan sonra usdt(tether) secerek adresini borsadan yatirma deyip seç kopyala gotur sitede cekme deyip usdt secerek islemi tamamla
Ve koca burunluKod kocaburun33 sayıya bakarsak mersinin plakası sitenin sahibi mersinli
ifadeye cagrilmaktan mi korkuyorsunuzMetamask veya Trustwallet kullanmayanlar 1-2 sene sonra forumda ifadeye çağırıldım diye konu açarlar
Ben direk verdim cekim oduyor bu altyapı.Dostum bana spinden 11 dolar verdi çekim vereyimmi?
Hepsini çekmedim ki 20 dolar bıraktım içerdeAh be birader söylüyoruz ya işlem saati 1 saati geçerse para çekimi boşa gider diye bazı arkadaşların daha öncesinde hesaptan çıkan para siteye yansımamış - cüzdana çek