afiyet olsun biz üye olunca kod bitiyor la havle..49 dolar
afiyet olsun biz üye olunca kod bitiyor la havle..49 dolar
Dost işiniz bitince hemen etiket atmayin millet bonus çekimi bekliyor bak görüyorsunuz istişare ediliyor hemen konu kapat nedir ya
Sıra geliyor bana o zaman saat 11 de benim çekimArkadaşın ödemesi de geldi 110 $ 22:32 vermiş
Okx tr kullanıyorum ben çok iyiVallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Bende son anda yetiştim ama siliyorlarmis bakiyeleriafiyet olsun biz üye olunca kod bitiyor la havle..
Demin banada oldu oyunda 10$ kazandım gelmedi 30dk sonra eklendi d.2 saat içinde hesabınıza yansıyacak diye uyarı gelmiş. E bir saat daha bekleyelim bari başka çaremiz de yok zaten
vbete çekebiliyorsun bir de okx deneVallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Trust Wallet kullan hocamVallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Hepsi ayniVallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Ben çekemedim dostum 13 dolarda patladım60 dolares verdim kanka, beklemek dedi bekliyoruz biz de. Sen naptın
benim 1 saattir eklenmiyorDemin banada oldu oyunda 10$ kazandım gelmedi 30dk sonra eklendi d.
Tabi dosr gelsin yeterkiBizide gör toprağım 😁
Dost farklı konu açılsa daha iyi olur Millet takır takır üye oluyorDost işiniz bitince hemen etiket atmayin millet bonus çekimi bekliyor bak görüyorsunuz istişare ediliyor hemen konu kapat nedir ya
Siteye yaptım iptal de edilmiyorSiteye çektiysen yanar bu para geçmiş olsun
Ftn bahamut yok muVallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Kuruduk iyice vallahi 🙂Tabi dosr gelsin yeterki