Birşeyi yanlış mı yaptık 5.30 saat olmuş
Ekli dosyalar
-
286 KB Görüntüleme: 48
Adamın birinin 1.500 dolarını ödemiş 45 50 bin lira para yapıyor düşün hemde bedavadan sıfır yatırımsız gerçekten helal olsun ama benim anlamadigim asil şey 33 spinden nasıl bu kadar yakalıyorlar abiValla site dediğin böyle olacak ağa
Öderler ağa rahat ol6 s aat oluyor inş oder ya
Hiç sorma bana çıka çıka 22 dolar çıktı 🤣Adamın birinin 1.500 dolarını ödemiş 45 50 bin lira para yapıyor düşün hemde bedavadan sıfır yatırımsız gerçekten helal olsun ama benim anlamadigim asil şey 33 spinden nasıl bu kadar yakalıyorlar abi
Acarlarsa bı daha iyi olur ağa denemeyiAdamın birinin 1.500 dolarını ödemiş 45 50 bin lira para yapıyor düşün hemde bedavadan sıfır yatırımsız gerçekten helal olsun ama benim anlamadigim asil şey 33 spinden nasıl bu kadar yakalıyorlar abi
Spinw falan giriyordur sonra nede olsa deneme diye çıkanı çevirmeye devam ediyordurAdamın birinin 1.500 dolarını ödemiş 45 50 bin lira para yapıyor düşün hemde bedavadan sıfır yatırımsız gerçekten helal olsun ama benim anlamadigim asil şey 33 spinden nasıl bu kadar yakalıyorlar abi
Yine iyi çıkmış 3 4 dolar çıkanlar var şükretHiç sorma bana çıka çıka 22 dolar çıktı 🤣
33 spinden yakalayamaz sonrasında devam etmiştir ama genel olarak benim hiç şansım yoktur mesela 5 senedir slot spor karışık oynarım Gates sweet hiç birinde 25 X çarpan daha görmedim 0 şakaAdamın birinin 1.500 dolarını ödemiş 45 50 bin lira para yapıyor düşün hemde bedavadan sıfır yatırımsız gerçekten helal olsun ama benim anlamadigim asil şey 33 spinden nasıl bu kadar yakalıyorlar abi
Banada gates hiç vermiyor arada alirsam prensesten alıyorum33 spinden yakalayamaz sonrasında devam etmiştir ama genel olarak benim hiç şansım yoktur mesela 5 senedir slot spor karışık oynarım Gates sweet hiç birinde 25 X çarpan daha görmedim 0 şaka
Kendin mi iptal ettin hocamiptal edip cekimi tekrar vedim 5 dk da geldi oysaki 5 saatir bekliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 699418
Nerden verdin çekimi kraliptal edip cekimi tekrar vedim 5 dk da geldi oysaki 5 saatir bekliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 699418
kendi nasıl iptal edecekKendin mi iptal ettin hocam
Nasıl iptal olcakKendin mi iptal ettin hocam
İptal edip çekimi tekrar verdim yazmışkendi nasıl iptal edecek
Yarın öğleden sonra açacaklarbunlar dahada açarmı ve ne zaman açar dostlar
Yarinbunlar dahada açarmı ve ne zaman açar dostlar
Canlidan ettirmiş olabilir iptalikendi nasıl iptal edecek