Lan nıe böylesnz. Bırak çeksin adam çeke bildiği kadar sananeİnşallah gün yüz,u görmezsin çıkar o para senden
Lan nıe böylesnz. Bırak çeksin adam çeke bildiği kadar sananeİnşallah gün yüz,u görmezsin çıkar o para senden
Babasının sitesi herhalde kanka yıllardır bu kan emicilere domalmaya doymamış arkadasLan nıe böylesnz. Bırak çeksin adam çeke bildiği kadar sanane
Geldimi odemen senin dost ?Bak mesela houston maçına ilk çeyrek 65 üstü sayı çıkar dedim lavuklar 81 tane sayı atti
Sorun odegil ki dost geleceğini bilsek beklerizde gelmez diyenler varJoJo betson gibi siteler bile eskiden bir günden önce çekim gönderemiyodu. Bu yoğunlukta adamlar çekimleri gönderiyosa ciddi bi finansman gücü var demektir
Kara para akliyolar kardeşim finansman hikayeJoJo betson gibi siteler bile eskiden bir günden önce çekim gönderemiyodu. Bu yoğunlukta adamlar çekimleri gönderiyosa ciddi bi finansman gücü var demektir
Öğleden sonra tekrar aktif olacakm8şHayatım da ilk defa erken uyudum güzel bonus kaçırdık😂
Demiştim gece yazmıştım gönderim yapılmayacak belli üyelik saatineBiz 117 dolar için 8 saattir bekliyoruz bide gönderilmezse boşa beklemiş olucaz en çok o koyar
Millete dağıttığı zaman para aklanmazki dağılmış olur. Ama çekimleri gönderme işini halledebilirse çok fena reklam olur. Payfixi felan da aktif ederse yatırım yapılır bu siteyeKara para akliyolar kardeşim finansman hikaye
Daha önce talep verenler hâla beklemede çok saçma12:30 da 15 dolar çekim 04:00 de gelmiş
Payfix yatırım var çekim yok amaMillete dağıttığı zaman para aklanmazki dağılmış olur. Ama çekimleri gönderme işini halledebilirse çok fena reklam olur. Payfixi felan da aktif ederse yatırım yapılır bu siteye
Şansa kime denk gelirse gönderiyorlar galibaDaha önce talep verenler hâla beklemede çok saçma
Çekimde varmışPayfix yatırım var çekim yok ama